kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tansaş topluyor Ariel yıkıyor, tertemiz kıyafetler fakire gidiyor

FATİH ATALAY
22 Ağustos'a kadar Tansaş'a getirilen kıyafetler Ariel tarafından yıkanıp, Güneydoğu'daki ihtiyaç sahiplerine yollanıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tansaş topluyor Ariel yıkıyor, tertemiz kıyafetler fakire gidiyor
Tansaş ile Ariel, 30 Haziran'dan beri yürüttüğü işbirliğiyle kullanılmayan kıyafetleri temizleyerek Güneydoğu'daki ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Proje kapsamında bugüne kadar 40 bin kıyafet toplandı. İlk teslimat önceki gün 5 bin 800 kıyafetle Batman'daki ÇATOM'a (Çok Amaçlı Toplum Merkezleri) yapıldı. Konu hakkında bilgi veren Procter & Gamble( P&G) Dış İlişkiler Direktörü Hayrünnisa Aligil, P&G olarak Güneydoğu Anadolu'da birçok sosyal etkinlik projeleri gerçekleştirdiklerini, şirket olarak sosyal sorumluluklara harcadıkları bütçenin ülkeden ülkeye değişmesine rağmen cironun ortalama binde 1'ine sahip olduğunu ifade etti. Aligil, "P&G, dünyada ve Türkiye'de, bulunduğu tüm pazarlarda topluma katkı sağlamayı bir prensip olarak kabul eden bir şirket. 30 Haziran'dan beri Tansaş ile birlikte 40 bin adet kıyafeti temizleyip, ihtiyacı olanlara yollanmak üzere hazırlıyoruz" dedi.

DESTEK BEKLENİYOR
Migros Adana Şube Müdürü Cüneyt Taşpek ise "Türkiye çapında 25 ildeki 122 Tansaş Midi ve Maxi mağazalarımızda yürüttüğümüz proje 22 Ağustos'ta sona erecek. Dileyenler mağazalarımıza hafta sonlarında getirdikleri eşyaları bırakarak, bu projeye destek olabilir. Sonuçta herkesin kullanmadığı, ihtiyaç fazlası veya küçülme yüzünden giyemediği kıyafetler oluyor" dedi. P&G Bölge Müdürü Tunay Kılıç ise şirket olarak olaylara sadece ticari bakmadıklarını, sosyal sorumluluk projelerinde de önem verdiklerini ifade etti. Kılıç, kıyafet yardımı yapan müşterilere 2 YTL'lik Ariel indirim kuponu verdiklerini sözlerine ekledi.