kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cameron Diaz da modacıların hediyelere boğduğu ünlülerden.

'Hollywood stilistleri günde 20 bin dolar kazanıyor'

* "Fotoğraflarda pek görünmediği için ünlülere ayakkabı hediye edilmez. Kolyeler bileziklerden daha revaçtadır." (Oscar töreninde de bu yüzden bilezikler yerine kolyeler 'konuşur'.)
* "Bir elbiseyi Naomi Campbell'dansa Cameron Diaz'ın giymesi tercih edilir. Çünkü Naomi'nin 'giydirildiği', Diaz'ın ise kendi seçimi olduğu düşünülür."
* "Hediyenin fazlası zararlıdır; bir markanın sonunu getirebilir. Sezonun 'hit' çantası eğer bir TV yarışması ünlüsü veya futbolcu eşi üzerinde görülürse, Kate Moss, Gwyneth Paltrow gibi isimler onu takmaktan derhal vazgeçer."
* "Birkaç yıl önce Tom Ford hala Gucci'deyken, Londra'daki halkla ilişkiler görevlilerini arayıp Victoria Beckham'ın kendi tasarımlarını giymesini istemediğini söyledi ve ekledi: 'O kadının benim kıyafetlerimi almasını nasıl engelleyebiliriz?"
* "Hollywood stilistleri camianın en sevilmeyen kişileridir. Sadece tavsiye vermek karşılığında günde 20 bin dolar kazanırlar."
* "Aktrislerin bazıları giydikleri markalara sadıktır. Renee Zellweger her zaman Carolina Herrera, Kate Winslet ise Ben De Lisi giyer. Liz Hurley'yi Versace'siz göremezsiniz."
* "Aktrisler bazen podyumda gördükleri bir elbiseyi ayırtır ve üretilmesine izin vermez."
Haberin fotoğrafları