kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

TTNet'ten ADSL'de indirim

03.08.2007
TTNet'in, Türk Telekom'un 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olan yeni toptan ADSL fiyatlarına paralel olarak, ADSL fiyatlarında bazı tarifelerde indirim, bazı tarifelerde ise sadece hız, limit artırımı yaptığı bildirildi.

TTNet'den yapılan yazılı açıklamada, limitsiz ADSL fiyatlarında yüzde 50'ye varan oranlarda indirim gerçekleştirildiği, 1 megabit limitsiz ADSL bağlantısının 49 YTL, 2 megabit 69 YTL, 4 megabitin ise 89 YTL'ye son kullanıcıya ulaşacağı, ayrıca limitli paketleri tercih eden müşteriler için mevcut 1 megabitlik paketlere alternatif olarak 2 megabit 6 GB'lik yeni bir paketin 49 YTL'den sunulacağı kaydedildi.

Açıklamada, Türk Telekom'un 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olan yeni toptan ADSL fiyatlarına paralel olarak TTNet'in yeni ADSL tarife ve indirimlerini aynı tarihten itibaren geçerli olacak şekilde hayata geçirdiği belirtilerek, 256 kilobit limitsiz tarifenin, mevcut 49 YTL'lik ücretinde herhangi bir artış olmadan 1 megabite çıkarıldığı, 512 kilobit limitsiz ADSL internet bağlantısının hızının 2 megabite getirildiği ve aylık ücretin 79 YTL'den 69 YTL'ye indirildiği bildirildi.

Yeni tarifede en çok göze çarpan unsurun 4 megabitlik ADSL erişim paketi olduğuna işaret edilen açıklamada, TTNet'in yeni internet paketlerinden birinin 2 megabit hızında ve 6 gigabyte limitli ADSL bağlantısı olduğu, 1 megabit hızında 4 ve 6 gigabyte limitli paketlerinin fiyatını korurken, 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paketin otomatik olarak 1 megabit limitsize çevrildiği aktarıldı.

TTNet müşterilerinin indirimli ücretleri 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtilen açıklamada, yeni tarifeler ile paketler arası geçişlerin ise 6 Ağustos 2007 tarihinde otomatik olarak gerçekleştirileceği, 256, 512 kilobit ve 1 megabit limitsiz bağlantıların 4 kat hızlanacağı, 256 kilobit müşterilerinin 1 megabit limitsiz tarifeye, 512 kilobit müşterilerinin 2 megabit limitsiz tarifeye ve 1 megabit limitsiz müşterilerin 4 megabit limitsiz tarifeye transfer olacağı kaydedildi.

Açıklamada, 2 megabit limitsiz müşterilerin de 4 megabit limitsiz tarifeye taşınacağı, aynı şekilde 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paketin yine 1 megabit limitsiz pakete otomatik şekilde transfer olacağı bildirildi.

Aylık ücretlerin dışında, statik IP ve bağlantı ücretlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı aktarılan açıklamada, ''yaz fırtınası kampanyasından'' faydalanan kullanıcıların yeni tarife ile yeni paketlerine otomatik olarak taşınacağı ve bu abonelerin mevcut kampanya kapsamındaki indirimlerinden faydalanmaya devam edebileceği belirtildi.

Açıklamada, TTNet müşterilerinin, Ağustos sonuna kadar ''son sürat yaz fırsatı'' kampanyası kapsamında, 2 yıllık taahhütname karşılığında 12 ay boyunca yüzde 12 indirime hak kazanabilecekleri kaydedildi.

(AA)