kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yalova Konutları satışa hazır

Kiptaş'ın yeni projesi Yalova Konutları'nda satış başladı. Projede 95 ve 125 metrekare büyüklüğünde iki tip 154 daire yer alıyor..
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde projelendirilen Kiptaş'ın sosyal konut projeleri, İstanbul'dan sonra Yalova'da da devam ediyor. Şehrin doğal yapısını bozmadan, çevreyle bütünleşmiş, güvenli, hesaplı ve modern mekanlar için ürettiği mimari projelerle bugüne kadar binlerce aileye güvenli ve yaşanabilir yaşam alanları sunan Kiptaş, Yalova'daki yeni projesini hayata geçiriyor. Altyapısı çözülmüş, çevre ve doğa ile uyumlu bir yaşam alanı sunan Yalova Konutları, satışa sunuldu. 95 ve 125 metrekarelik toplam 154 dairenin yer aldığı Yalova Konutları projesi, çevre düzenlemesi ve çocuk oyun alanlarıyla Yalova'da ideal bir yaşam merkezi oluşturmayı hedefliyor.

Başvuru için 17 Ağustos son gün
Bölgenin yer ve yapı özellikleri göz önünde bulundurularak dörder katlı olarak inşa edilen projede, radye temel ve tünel kalıp sistemi uygulandı. Ayrıca Yalova Konutları projesinde, konut teslimine kadar taksitsiz seçenek sunularak ödeme kolaylığı fırsatı da sağlanıyor. Kiptaş Yalova Konutları'nın 0.87 kredi oranı, 138 ay vade ve cazip ödeme seçenekleriyle satışı, 17 Ağustos'a kadar sürecek. 95 metrekarelik konutlarda ön kayıt bedelinin 2 bin YTL olduğu projede 125 metrekarelik evler için bu fiyat 3 bin YTL olarak belirlendi. Yine fiyatı 95 bin YTL olan 95 metrekarelik konutlarda peşinat 19 bin YTL olarak belirlenirken, fiyatı 125 bin YTL olan 125 metrekarelik konutlarda, 25 bin YTL peşinat ödenecek.