kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
FORMULA1 PİSTİNİ GEZDİ Fukui, İstanbul ziyaretinde Formula 1 Pisti’ni de gezdi. Fukui, İstanbul Park Genel Müdürü Can Güçlü’den F1 Pisti hakkında bilgi aldı. Pisti çok beğenen Fukui, Honda Racing F1 Takımı’nın İstanbul’daki yarışa kadar sorunları gidererek, iyi sonuçlarla ayrılacağını iddia etti.

Türkiye'de kapasite artışı Honda'ya kapı açacak

05.07.2007
Türkiye'nin potansiyeline inandıklarını söyleyen Honda Motor Başkanı Takeo Fukui, "Honda Türkiye'de 20 bin adetlik üretimden 50 bin adetlik üretim artışının gerçekleşmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. 50 bin adetlik üretim ile Avrupa'da Honda'ya yeni kapılar açılacaktır. Honda Türkiye'nin üretim kalitesi Japonya'da birinci sınıf olarak değerlendirilmektedir ve bundan sonra da otomasyona önem verilecektir" dedi. Honda Türkiye"yi ziyaret eden Fukui, önümüzdeki dönemde yeni model girişleri ile pazar paylarını yüzde 10"a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Fukui, Honda'nın pazarda sürekliliğini teknolojik gücüne borçlu olduğunu ifade ederek, Honda'nın teknolojik, gelişmiş, ekonomik ve müşteriler tarafından kabul edilen modellerinin çeşidini sınırlı tutup yüksek adede ulaştıracakların kaydetti. Küresel ısınmaya karşı çevreci yaklaşım uygulayan şirketlerin başında yer aldıklarını anımsatan Honda, hybrid ve hidrojen yakıt hücreli araç teknolojisinde ise sürekli yeniliklikler sunmaya çalıştıklarını bildirdi. Honda bayilerini de ziyaret eden Fukui, ayrıca yeni Honda satış sistemini inceledi ve değerlendirdi.

GEBZE FABRİKASINA ÖVGÜ

Honda Dünya Başkanı Takeo Fukui, Honda Türkiye'nin Gebze tesislerini ziyaret etti. Takeo Fukui, çalışanlarla yaptığı toplantıda Gebze fabrikasına çok güvendiğini belirterek, Honda Türkiye fabrikasının çok kaliteli üretim yaptığını ve bunu takdirle karşıladığını dile getirdi. Fukui, Honda Türkiye Genel Müdürü Hajime Yamada'ya yeni görevinde başarılar diledi.