kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mahsun Kırmızıgül’ün hem yönetip hem de ‘imaj değiştirerek’ rol aldığı ‘Beyaz Melek’te genç oyuncu Sarp Apak da (sağda) yer alıyor.

55 derece sıcağa rağmen çalıştılar!

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Beyaz Melek' filminin Diyarbakır çekimleri sona erdi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, 55 dereceye varan aşırı sıcaklarda bile, çekimleri aksatmadan tamamladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
55 derece sıcağa rağmen çalıştılar!
Diyarbakır'ın Sarı Toprak köyü, geçtiğimiz günlerde birbirinden ünlü oyuncuları ağırladı. Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği 'Beyaz Melek' filminin Diyarbakır çekimleri; 55 dereceye ulaşan aşırı sıcaklara rağmen halkın yoğun sevgi gösterileri arasında yapıldı.

ZİYARETÇİ AKINI

Yıldız Kenter, Nejat Uygur, Erol Günaydın, Gazanfer Özcan, Emel Sayın, Zeynep Tokuş, Fadik Atasoy, Sarp Apak, Cezmi Baskın'ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir oyuncu kadrosu olan 'Beyaz Melek'in seti; çekimler boyunca Diyarbakırlılar'ın ziyaret akınına uğradı. Filmin çekimlerine sadece bu ziyaretler nedeniyle ara verildi. Mahsun Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik denemesi olan 'Beyaz Melek'in, 2008'in ocak ayında vizyona girmesi planlanıyor.