kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mimarsinan'a deniz manzaralı yeni proje

Avrupa yakasının gelişen bölgelerinden Mimarsinan'da inşa edilen Panorama Evleri, 88 daireden oluşuyor. Projede yer alan en küçük daire 120 metrekare ve fiyatlar ise 125 bin dolardan başlıyor..
İnpaş A. Ş. tarafından hayata geçirilen proje Panorama Evleri, Ulus ve Kemerburgaz'dan sonra Mimarsinan'da da inşa ediliyor. Büyükçekmece'de, E-5 karayoluna 250 metre, TEM otoyoluna ise 3 kilometre mesafede yer alan Panorama Evleri, Marmara Denizi manzarasına hakim bir konumda bulunuyor. Toplam 8 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen proje, 5 bloktan meydana geliyor.

Normal ve dubleks daireler
Panorama Evleri, 88 daireden oluşuyor. İstanbul'un gelişen merkezlerinden Mimarsinan'da, çevre yolu bağlantısına, eğitim kurumlarına ve alışveriş merkezlerine yakın bir lokasyonda inşa edilen projede hem normal hem de dubleks dairelere yer veriliyor. Panorada Evleri'nde yer alan normal daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde inşa ediliyor. Bunlardan 2 odalı olanlar 120 metrekare büyüklüğündeyken, 3 odalı olanlar 180 ve 4 odalı olanlar ise 230 metrekareden meydana geliyor. Projedeki dubleks daireler de 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon tiplerinde tasarlanıyor. Bu dairelerin büyüklükleri ise 200, 310 ve 335 metrekare.

Haziran 2008'de teslim
Deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel üzerine inşa edilmiş, ısı ve ses yalıtımı yapılmış proje, 24 saat özel güvenlik, sosyal alanlar ile girişlerde dahili kamera ve görüntülü diafon, yangın ve doğalgaz algılama uyarı sistemleri yardımıyla korunuyor. Panorama Evleri'nde kapalı garaj, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor merkezi sauna, yürüyüş parkuru ve çocuk kulübü gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Tüm dairelerde internet altyapısı sağlanan projenin Haziran 2008'de tamamlanması planlanıyor.
Haberin fotoğrafları