kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Adliye Günlüğü

Asena, Tanyeli'yi Adliye'de susturacak
Ünlü oryantal Asena kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Tanyeli'yi mahkemeye verdi. 10 bin YTL'lik manevi tazminat davası açan Asena, mahkemeden Tanyeli'nin açıklama yapmaması için de tedbir talep etti. Asena, avukatları aracılığıyla verdiği dilekçede 3 Temmuz 2006 tarihinde bir gazetede çıkan röportajında Tanyeli'nin kendisi için "Yok çüş artık" diyerek bir hayvanla benzeştirdiğini ve kişilik haklarına saldırıldığını ileri sürdü.

Cengiz İmren'e 'kaçak su' davası
Şarkıcı Cengiz İmren hakkında Maksimum Bar'ı işlettiği sırada İSKİ tarafından kapatılan su saatinin mührünü sökerek kaçak su kullandığı gerekçesiyle hırsızlık ve mühür bozma suçlarından dava açıldı. 'Suç tarihinde ayağımdan vurulduğum için hastanedeydim. Tedavim yüzünden işletmeyi bıraktım' diyerek suçlamayı reddeden Cengiz İmren'in 2.5 yıldan 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ankaralı Namık'tan 'dolandırıldım' iddiası
Antalya'daki Feslikan Yaylası Şenlikleri'nde konser veren 'Ankaralı Namık' lakaplı şarkıcı Namık Uğurlu, organizatör Bilal Şengül tarafından dolandırıldığını iddia etti.

PARAM ÖDENMEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne şikayette bulunan şarkıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin organizatör şirkete ödeme yapmasına, şirketin de 8 bin YTL'yi Şengül'e vermesine rağmen Şengül'ün paranın 4 bin YTL'sini kendisine ödemediğini savundu. İddialarla ilgili soruşturma başlatılırken, Bilal Şengül'ün arandığı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları