kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çeşme günlüğü

Ünal GÜMÜŞTEKİN/MAGAZİN
Yaz sonunda evlenme teklif edecekmiş!
Ünlü popçu Emre Altuğ ve manken sevgilisi Çağla Şikel, Çeşme'de kiraladıkları yazlıklarında tatillerine devam ediyor. Birbirlerinden hiç ayrılmayan iki aşık, önceki gün Sisus Otel'in mimarı Başar Bahadır'ın verdiği özel davete elele katıldı. Arkadaşlarının 'sabaha kadar dans ettiler' dediği ikili, söylenenlere göre yaz sonunda yazlıklarında arkadaşlarının katılacağı bir davet vermeye hazırlanıyor. Emre Altuğ'un bu davet sırasında Şikel'e yüzük takıp evlenme teklif edeceği konuşuluyor.

Adnan yapıyorAdnan Polat Çeşme'detatil yapıyor
Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden işadamı Adnan Polat, yakın bir arkadaşının düğününe katılmak için önceki gün Çeşme'ye geldi. Ilıca Otel'de yapılan düğüne işadamı Murak Özakat'la birlikte katılan Polat, uzun zamandır Çeşme'ye gelemediğini söyledi: "Gelmişken birkaç gün tatil yapacağım. Murat Bey ile birlikte bölgede biraz gezmeyi düşünüyoruz."

Çesme'den ayrılmıyorlar!
Eski manken ve sunucu Özlem Yıldız ile eşi Sinan Serter, hâlâ Çeşme'de tatil yapıyor. Dört aylık hamile olan Özlem Yıldız, eşiyle birlikte gününü gün ediyor, denizden çıkmıyor! Geceleri Alaçatı'da eğlence mekanlarına giderek vakit geçiren çift, Çeşme'yi çok sevdiklerini, sakin bir tatil yapma fırsatı bulmuşken bunu değerlendirdiklerini söyledi.

Birbirlerinedestek sözüverdiler
Önceki gün Çeşme Fontana Beach'te gerçekleşen partide sahneye çıkan Altay'a en büyük destek, meslektaşı Serdar Ortaç'tan geldi. Samimi iki arkadaş olduklarını söyleyen iki ünlü şarkıcı, bundan sonra yapacakları albümlerinde birbirlerine beste desteğinde bulunacaklarını da açıkladı...
Haberin fotoğrafları