kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yeşim Salkım

Ajda'nın şarkıları Yeşim'e kısmet oldu

Ajda Pekkan, albüm çıkarma kararını erteleyince, onun için hazırlanan şarkılar da Yeşim Salkım'ın oldu. Prodüktör Hakan Eren, Ajda'ya ayrılan iki şarkıyla Yeşim'e single yaptı..
Prodüktör Hakan Eren, Ajda Pekkan'ın çıkaracağı yeni albüm için hazırladığı iki şarkıyı, Yeşim Salkım'a verdi. Bu değişikliğin nedeni; yeni albüm için birlikte çalıştığı Ajda Pekkan ile yollarının ayrılması oldu.

SINGLE YAPTI
Süperstar bu yaz albüm çıkarma kararını erteleyip, başka projelere yoğunlaşınca; Eren de ona ayrılan şarkılardan ikisiyle Yeşim Salkım'a single hazırladı. Salkım'ın "Müzik kariyerimin en farklı ve iddialı albümü olacak" dediği 'Yuvarlanan Taşlar' adlı single, önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak. 'Yuvarlanan Taşlar' şarkısının sözü ve müziği Yavuz Hakan Tok'a ait. Single'daki ikinci şarkı ise usta söz yazarı Fikret Şeneş'in 'Ne Varsa Bende Var'ı olacak. 70'li yıllarda Ajda Pekkan tarafından seslendirilmiş olan bu şarkı, Yeşim Salkım'ın farklı yorumu ile uzun bir aradan sonra yeniden müzik dinleyicisi ile buluşacak. 'Yuvarlanan Taşlar'daki şarkıların remix versiyonlarını ise DJ Murat Uncuoğlu ve Aytekin Kurt gerçekleştirdi.
Haberin fotoğrafları