kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gezen araya girecek bu 'komik' kavga bitecek!

Ünlü komedyen Müjdat Gezen, son günlerde meslektaşları Levent Kırca, Cem Yılmaz ve Peker Açıkalın arasında yaşanan söz düellosuna nokta koyup, üçlüyü barıştıracağını açıkladı..
Komedi dünyasının üç ünlü ismi Levent Kırca, Cem Yılmaz ve Peker Açıkalın arasında günlerdir söz düellosu yaşanıyor. Söz konusu düello Kırca'nın Cem Yılmaz'a, "Cebi 3 kuruş para görünce şımardı. Sosyeteyi güldürmekle komedyen olunmaz" demesiyle başlamıştı. Ardından Peker Açıkalın, "Cem yaptığı işlerden kazandığı parayla Ferrari'ye binip, insanları rencide ediyor" diyerek Yılmaz'a laf atmıştı. Cem Yılmaz ise tüm bu eleştirilere, "Türkiye'nin güldüren adamı benim" diyerek yanıt vermişti. Üçlü arasındaki bu tartışma, komedi dünyasının duayenlerinden Müjdat Gezen'i rahatsız etti. Mizahta kavgaya yer olmadığının altını çizen usta tiyatrocu, üçlünün arasını yapamaya hazır olduğunu söyledi:

BENİ KIRMAZLAR

"Cem de, Levent de, Peker de benim arkadaşım. Biz insanları güldürmek için yaşarız, üzmek için değil. Bu nedenle bu üç arkadaşımı bir televizyon programında ya da tiyatro sahnesinde bir araya getireceğim. Eminim hepsi teklifimi kabul eder. Onları kucaklaştırıp, bu sonu gelmez kavgayı bitereceğim."
Haberin fotoğrafları