kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yardımsever genç kız tankerin altında kaldı

İsmet ACAR - MERKEZ / BURSA
Bursalı sanayicinin kızı Suzan Coşkunöz, otosuyla sol şeritteki sulama tankerine çarparak öldü. Alkollü olduğu öne sürülen Coşkunöz, geçen yıl yaralanan bir köpeği yürütebilmek için özel aparat getirtmişti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yardımsever genç kız tankerin altında kaldı
Bursa'nın önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Coşkunöz Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz'ün, hayırseverliği ile tanınan 28 yaşındaki kızı Suzan Coşkunöz önceki gece geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Bursa'da barlar sokağı olarak bilinen Arap Şükrü Sokağı'nda yakın bir doktor arkadaşı ve erkek kardeşi ile birlikte eğlenen ve içki içtiği iddia edilen genç kız, gece geç saatte evine gittiği sırada aşırı hız sonucu, sol şeritte duran ve çimleri sulayan tankere çarptı. Araçta sıkışan genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi.

'ARAÇ HIZLA GELİYORDU'
Olay sırasında genç kızın arkasındaki Ferrari marka araçta bulunan kardeşi Cem ve arkadaşı Mustafa Ceylan kazaya tanık oldu. Doktor olan arkadaşı Ceylan, genç kıza ilk müdahaleyi yapmak istedi ancak talihsiz kız hayatını kaybetmişti. Bu arada genç kızın aracında bulunan iki bira şişesi dikkat çekti. Sulama tankerinin arkasında sürücüleri uyaran görevli bulunduğu ve bayrak sallayan görevlinin üzerine gelen araçtan son anda kendisini kenara atarak kurtulduğu bildirildi. Görevli Murat Yangel, "Aracın hızla geldiğini görünce bayrağı salladım. Buna rağmen, hızını kesmeyince kendimi refüje attım" dedi.

YARALI KÖPEĞE "DOG MOBİL"
Hayırsever kişiliğiyle tanınan Suzan Coşkunöz, 2006 yılında "Dünya Mutfağı" adlı kitap yazmıştı. Evinde 13 kedi ve 3 köpeği bulunan Coşkunöz, son olarak 7 ay önce Adapazarı yakınlarında yol kenarında bir aracın çarpıp sakat bıraktığı bir köpeği aracına alıp Bursa'ya getirmişti. Şanslı adını verdiği köpek için İngiltere'den yürüme aparatı "Dog Mobil" getirtmişti. Suzan Coşkunöz'ün ölümünden sonra Bursa Belediyesi artık böyle sulama yapılmayacağını açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent içindeki yeşil alanların tüm yurttaki belediyeler tarafından aynı yöntemle ve sulama tankerleri aracılığıyla sulandığını söylediler. Yetkililer gelecek yıldan itibaren artık otomatik sulamaya geçileceğini belirttiler.
Haberin fotoğrafları