kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hem tarzımda tekim hem de iktidardayım

Mustafa DERYAHAN
'Bakkal müziği' polemiğinin mimarı Hande Yener: Tarzımda tekim ve geçmişe değil, geleceğe bakarak yaşıyorum. Herkes benim hakkımda konuştuğuna göre, demek ki ben iktidarım, onlar ise muhalefet!..
Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, Bengü ve Serdar Ortaç'la girdiği 'bakkal müziği' tartışması yüzünden İstanbul Bakkallar Odası'nın dava açmaya hazırlandığı Hande Yener, önceki gün Fan Club üyeleriyle Taksim'deki Vento 34 Bar'da buluştu. Yener, hayranlarıyla sohbet ederken, son günlerin en ateşli tartışması olan 'bakkal müziği' konusunda da açıklamalar yaptı.

BAKKALLAR BENİ YANLIŞ ANLADI

Öncelikle, Bakkallar Odası'nın kendisini yanlış anladığını vurgulayan şarkıcı, "Bakkallar Odası tarafından açılan dava konusunda avukatım gerekli işlemleri yapıyor. Benim 'bakkal tarzı' derken kastettiğim şey tamamen müzikle ilgiliydi. Bakkallarla hiçbir alakası yoktu. Üzerlerine alınmamaları gerekirdi" şeklinde konuştu. "Ben tarzımda tekim. Bakkal da belli, müzisyen de... Serdar Ortaç'ın yaptığı parçalar bence tam bakkal tarzı şarkılardır" diye söyleminde ısrar eden Hande Yener, sözlerine şöyle devam etti:

GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKARIM
"Bazı insanlar tezgahtarlık yaptığımı söyleyerek beni eleştiriyor. Oysa ben tezgahtar olduğumu inkar etmedim. Ben mazimle yaşamıyorum. Geçmişe değil, geleceğe bakıyorum. Herkes benim hakkımda konuştuğuna göre; demek ki ben iktidarım, onlar ise muhalefet! Bu piyasada kendi tarzıma yakın gördüğüm bir kişi var; o da 15 gün sonra albüm çıkaracak."