kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

ÖNER ÖNGÜN-BODRUM
Yalnız başına tatil yapıyor
Güzel oyuncu Ayça İnci, Türkbükü'nde tek başına tatil yapıyor. Güzel oyuncu, önceki gün 'Hoca'nın Yeri' adlı restauranda yemek yiyip, daha sonra iskeleden denize girdi. Tek başına kafa dinlediğini söyleyen İnci, geçen sene eski sevgilisi müzisyen Levent Candaş ile geldiği Türkbükü'ne bu yıl yalnız gelince, meraklı bakışların odak noktası oldu.

Bu ne tür bir samimiyet?
Popçu Ege ile şarkıcı ve söz yazarı Aslı Zen, önceki gün Türkbükü'ndeki Maki Beach'te samimi görüntüler verdi! Çok iyi iki arkadaş olduklarını söyleyen Ege ve Aslı Zen, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. İkili, gün boyunca bol bol sohbet etti, gün boyu güneşlendi.

Erbil ile çalıştığıma çok pişmanım...
Eski manken ve sunucu Yasemin Koşal, önceki gün Torba'ya tatile geldi. Koşal, eşinin işleri yüzünden gelemediğini, bu yüzden ailesiyle tatil yaptığını söyledi. Koşal, eski partneri Mehmet Ali Erbil ile ilgili konuşmadan da edemedi: "Partneri olmayı istemedim. Program sorumluları yüzünden mecbur kalmıştım! Yersiz konuşmalarından hoşlanmıyorum. Kısa da olsa onunla çalıştığıma pişman oldum."

Ben evlatlık vazifemi yaptım

Irmak Ünal, önceki gün sevgilisi Emre Karabacak ile Torba'daki Escape Beach'te güneşlenirken ilginç açıklamalar yaptı. Babası Cihan Ünal ile arasının hâlâ kötü olduğunu söyleyen Ünal şöyle konuştu: "Ben evlatlık vazifemi yerine getirdim. Defalarca babamla barışmaya çalıştım ama babam beni kabul etmedi. Bu konuşmalar da bu ilişkiyi çok yıprattı..."

Birlikte yakalandılar
Başarılı iş adamı Ali Karacan ve sosyetik güzel Mine Kalpakçıoğlu, geçtiğimiz haftasonu Torba'daki Casa Otel'de objektiflerimize yakalandı! Karacan'ın 'Kat Cat' adlı sürat teknesi ile Torba'ya yanaşırken görüntülediğimiz ikili, şaşkın görünüyordu. Daha sonra zodyak ile kıyıya yanaşan ikili, Casa Otel'de yemek yedi. İkilinin, birbirlerinden uzak durmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.
Haberin fotoğrafları