kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Selena
11:35 Hatırla Sevgili
13:20 İtirazım Var
15:45 Çocuklar Duymasın
17:35 Avrupa Yakası (Tekrar)
19:30 atv Ana Haber Bülteni
20:30 Yerli Dizi
22:50 Sinema
01:15 Seçim Meydanı
 
01:15 Seçim Meydanı
Kapalıçarşı'dan canlı yayın yapacak olan 'Ali Kırca ile Seçim Meydanı'nda Türkiye'nin esnafı derdini anlatıyor.
Türkiye'nin kadınları, Türkiye'nin Aleviler'i, Türkiye'nin gençlerinden sonra Türkiye'nin esnafı da 22 Temmuz'dan beklentilerini 'Ali Kırca ile Seçim Meydanı'nda anlatıyor. Bakkalı, kasabı, manavı, tuhafiyecisi, kırtasiyecisi, hediyelik eşyacısı, kuyumcusu, halıcısı, kilimcisi, lokantacısı, kıraathanecisi; velhasıl cümle memleket esnafı, Türkiye'de perakende ticaretin kalbi Kapalı Çarşı'nın iç avlusunda toplanıyor... Ve Kapalı Çarşı'dan siyasetçiye açılıyor, partilere sesleniyor: 'Bizi de duyun!' atv 01.15
 
20:30 Yerli Dizi
Emrullah ve Meryem, Suna'nın gidişi karşısında sessiz kalıyor. Ne Hüseyin ne de İshak, Suna'nın peşine düşüyor. Bakalım Suna bu yolculukta neyle karşılaşacak?.
Ferdi Tayfur, Şerif Sezer ve Nesrin Cevadzade'nin rol aldığı 'Yersiz Yurtsuz' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Bu akşamki bölümde olaylar şöyle gelişecek: Emrullah ve Meryem, Suna'nın gidişini ve ardından yokluğunu sessizce kabullenirler.

Yeni tehlike kapıda...
Hüseyin ve İshak ayrı ayrı Suna'nın peşinden gitmeyi düşünseler de nereden başlayacakları konusunda en küçük bir bilgi ya da ipucu yoktur ellerinde... Öte yanda Suna bir otobüsle şehirler arası yollara düşmüştür. 'Karşıma hep bir İshak çıkacak değil ya' diye düşünür. Ancak onu çok daha büyük bir tehlikenin beklediğinden habersizdir.
atv 20.30
 
22:50 Sinema
Steve Martin ve Queen Latifah'tan kahkaha dolu bir romantik-komedi... 'Başımın Belası-Bringing Down the House' adlı film atv'de. Adam Shankman'ın yönettiği ve TV'de ilk kez yayınlanacak film keyifli bir gece için ideal.

Hani güzel bir sarışındı?
Ünlü avukat Peter Sanderson, eşi tarafından terk edilmiştir. Bir süre sonra kendisine internetten arkadaş aramaya başlar. Chat yaptığı Charlene'den etkilenen Peter onu eve çağırır. Ama karşısında güzel sarışın bir avukat değil, suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan bir hapishane kaçkını durmaktadır. atv 22.50