kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yeni albümüyle birlikte imajını da yenileyen Güloğlu'nun kıyafetlerini artık Tanju Babacan hazırlıyor

Hayatıma giren kadın mini etek bile giyemez!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
'Kapak Olsun' isimli yeni albümünü çıkaran Karadenizli ünlü türkücü Davut Güloğlu, koyduğu kurallara sevdiği kadının uymak zorunda olduğunu söyledi: Ben kendimden hiç taviz vermedim. Sevgilim ekranda öpüşemez, mini bile giyemez!..
Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu, iki yıl aradan sonra çıkardığı 'Kapak Olsun' isimli yeni albümünün promosyon çalışmalarını sürdürürken 'Sev Kardeşim' dizisinin setinde tanıştığı Yeliz Şar'la yaşadığı aşka da zaman ayırmasını biliyor. Hayallerinin kadınını bulduğunu belirten Güloğlu'yla albümünü ve ilişkisini konuştuk...

* Yeni bir albüm çıkarmak için neden iki yıl beklediniz? Kendini ispatlamış sanatçıların 2-3 yıl arayla albüm çıkarmaları taraftarıyım. Ben de öyle yaptım. Bu süreçte müzik sektöründe neler olduğunu değerlendirdim. Albüm için de 5 parça yaptım.

TACİZLERİ YELİZ DURDURDU


* Geçmişte kadın popçuların sizi taciz ettiğini söylemiştiniz. Devam ediyor mu bu durum? Hayır çünkü artık telefon numaramı bulmaları zor. Bulsalar da sevgilim Yeliz, onlara gereken cevabı güzel veriyor.

* Sizin gibi maço bir erkek, sevgilisinin telefonlarını cevaplamasına izin mi veriyor yani? O noktada maçoluğumu bırakıyorum çünkü ben de rahatsız oluyorum gelen telefonlardan. Bir kadının dilinden en iyi bir kadın anlar. Bu işleri Yeliz'e devrettim. Önceden ben halletmeye çalışıyordum ama bayandır diye kıramıyordum karşı tarafı. Artık veriyorum telefonu Yeliz'in eline, arada kalmaktan kurtuluyorum.

İKİMİZ DE ÇOK KISKANCIZ!

* Yeliz Hanım kıskanç sanırım... Evet, beraber olduğum diğer kadınlardan daha kıskanç.

* Kıskançlık sıkmaz mı sizi? Sıkarsa biniyorum arabama, dışarı çıkıp dolaşıyorum. 5-6 saat sonra da eve geliyorum.

* İlişkinizi zedelemiyor mu bu kıskançlıklar? Bazen zedeler gibi oluyor ama düşündüğümde bu kıskançlıkların sevgiden olduğunu anlıyorum. Kıskanılmadığın zaman da üzülüyorsun.

* Siz kıskanç mısınız? Sevgilinizin kıyafetlerine karışır mısınız? Evet. Tabii karışırım! Bir bayan yeri geldiğinde çok şık dolaşabilir. Ama yanında ben yoksam, sevgilimin o şekilde dolaşmasını istemem.

* Sizin ilişkileriniz genellikle kısa sürüyor. Neden? Çünkü ben zor bir adamım. Benim seçtiklerim de kolay olmuyor. Bana karışılmasından, her dakika aranılmaktan hoşlanmam.

SÖZ YÜZÜĞÜ ALDIM

* Geçtiğimiz aylarda Yeliz Hanım'ın elindeki tektaş yüzük, nişanlandığınız yönünde dedikodular çıkmasına yol açmıştı... Sevgililer Günü'nde bir kadına alınabilecek en güzel hediyeyi aldım Yeliz'e. Bu yüzük benim için söz yüzüğü niteliği taşıyor.

* Sizin elinizde yüzük yok ama... Ben ilk evliliğimde de yüzük takmamıştım çünkü sevmiyorum. Saat bile takmam.

* Oyunculuk konusunda sevgilinize müdahale eder misiniz? Asla! Dizi teklifleri geldiği zaman ben zorluyorum gitsin diye. Evlendiğimizde karşıma geçip, "Benim işlerimi engelledin" demesini istemem. Önceki sevgilim de işini bırakıp kendini bana adamak istiyordu ama müsaade etmedim. Ayrılırsak bana "Senin uğruna şöhretimi kaybettim" demelerini istemem.

TAM İSTEDİĞİM GİBİ

* Peki ya senaryoda öpüşme, soyunma ve sevişme sahneleri varsa? Ona karışırım. Ben öpüşmeyerek bir diziyi bitirdim. Öpüşmek, sevişmek bir yazarın, yönetmenin fantezisidir. Öpüşme sahneleri sinemada olsun ama dizilerde daha sempatik olsun. Yanaktan olsun ama bal döküp yalar gibi olmasın. Yeliz, bu konuda benden daha hassas. Ben söylemesem de bu tarz senaryoları kabul etmiyor. Etseydi onunla işim olmazdı. Ben buyum! Benim sevgilim kısa etek bile giyemez! Kendimden taviz vermeden buralara geldim. Sevgilim de öyle olmalı! Allah'tan Yeliz tam istediğim gibi. Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz...
Haberin fotoğrafları