kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Biz Erdem'le imza atmayı beceremedik!

Esin ÖVET
Işın Karaca 11 yıldır birlikte olduğu Erdem Yörük ile evlenmeyeceğini açıkladı... Evlilik kararlarının yılan hikayesine döndüğünü söyleyen Karaca, "Önümüze hep engel çıktı biz de evlenmeme kararı aldık" dedi..
Işın Karaca, bugüne dek 4-5 kez evlilik kararı alarak hazırlık yaptığı ancak bir türlü bu isteğini gerçekleştiremediği müzisyen sevgilisi Erdem Yörük ile evlenmeme kararı aldıklarını açıkladı. Karaca, hâlâ çözmeleri gereken sorunlar olduğunu söylüyor: "Tarihler alındı, kararlar verildi. Her şey çok kötü oldu. Biz evlenmeyi beceremedik. 11 senedir birlikteyiz. Büyü bozulur diye mi korkuyorsunuz derseniz; asla. Ama hep bir şey oldu. Hep bir engel çıktı. Şu an olduğumuz yerde duralım istedik. İlişkimizde hiçbir problem yok. Hâlâ birbirimize deli gibi aşığız. Kavga da ediyoruz. Ben bir saatliğine bile olsa bazen o anlarda evi terkediyorum. Bunlar çok normal şeyler. Halletmemiz gereken hâlâ çok problem var içimizde. Çünkü çok emek var birbirimizin üzerinde."

BİR DAHA ANNE OLMAK İSTİYORUM
İlk evliliğinden 14 yaşında Erdal adlı bir oğlu olan Karaca, yeniden anne olmak istediğini belirtiyor ve "İkinci kez çocuk yapmak istiyorum. Herhalde anne olmak istediğim zaman o imzayı atacağım" diyor.