kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Serdar Ortaç'a da bulaştılar

Geçtiğimiz cuma günü biz gazeteciler Erol Köse tarafından çok fena kandırıldık. Çok fena diyorum çünkü işin ucu Serdar Ortaç'a, Mustafa Sandal'a, Hande Yener'e, Tarkan'a Sibel Can'a ve tabii geleneksel olduğu üzere Gülşen'e değdi! Şimdi benim gözümde mağdur sayılan, zavallı Bengü'nün yeni albümünün tanıtım bülteni gerçek bir skandala dönüştü. Söz konusu bültende, Serdar Ortaç saydığım isimlere sayıp sayıştırmış ve yılın en şahane albümünün, üzerine kuş kondurulması yöntemi ile Bengü'nün olduğunu açıklamıştı.

YALANLAMA YOLLADI

Serdar Ortaç'ı uzuun zamandır tanıyorum. Onunla ilgili birçok şeyi söyleyebilirsiniz ama bir albümün promosyonu için, hem de kendisinin olmayan bir albümün promosyonu için bunları söylebileceğine inandıramazsınız beni. Zaten gazetelerde haberlerin çıktığı gün Ortaç'dan konu ile ilgili yalanlama açıklaması geldi. Ardından da cuma gecesi Beyaz'ın programına Bengü'nün konuk olmasıyla telefona bağlandı. Köse'yi yalanlayan bir şeyler söyledi ve yine de albümü o gün çıkmış olan ve hem düet yaptığı hem de klibinde oynadığı arkadaşının çok da zarar görmesini istemedi ve çok ileri gitmedi.

GÜLEREK OKUYORDUR

Ama bu durum, Erol Köse'nin gazete promosyonlarına yeni bir boyut getirdi bence. Artık ondan gelen bültenlere inanmayacağız. (Bakınız ünlü çocuk şarkısı: Yalancı Çoban. Hani çoban yalancıymış, herkesi kandırırmış. Sonra bir gün kurtlar gelmiş, kimse ona inanmamış ve kurtlar sürüsünü "ham" yapıvermiş!) Bundan en büyük zararı da sanatçıları görecek. Zaten Köse'nin tüm bu Alicengiz oyunlarında en çok zararı şarkıcıları görmüyor mu? Hande Yener'i Eurovision adayı olarak lanse edip, kadını nasıl da zor durumda bırakmıştı. Ya Alişan'ın Gülşen ile meselesini açıklayarak, 'aile şarkıcısı delikanlı çocuk' imajını yerle bir etmemiş miydi? O şimdi eminim bu yazıyı gülümseyerek okuyordur. Ve 'Avrupa Yakası'ndaki Kubilay'ın meşhur repliğini söylüyordur: Biri beni durdursun canım!