kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Villa Viya ile deniz keyfi

Kopuz Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Villa Viya evleri, temmuz ayında teslim edilecek. 22 bin 850 metrekarelik alanda kurulan site, 30'u müstakil olmak üzere 52 villadan oluşacak..
Kopuz Yapı, İstanbul'a en yakın turizm alanlarından biri olan Şile'de inşa ettiği Villa Viya evlerinin anahtar teslimini önümüzdeki ay yapacak. İstanbul'a 30 dakika uzaklıktaki konutlar, deniz, kum ve güneşin keyfini sürmek isteyenler için bir alternatif oluşturacak. Şile'nin Kumbaba mevkinde yapımı süren Villa Viya'da konutlar, çağdaş yaşamın tüm sosyal olanakları ile donatılırken, doğa ve kent dokusuyla uyumlu bir bütün oluşturulması amaçlandı. 22 bin 850 metrekarelik arsa içinde deniz ve havuz manzaralı tek ve ikiz tipte 52 lüks villadan oluşuyor. İki açık yüzme havuzu ve dört çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurlarının yanı sıra özel bahçe, peyzaj ve dinlenme alanlarının bulunduğu site, 24 saat özel güvenlikle korunacak.

Konutlarda jakuzi de bulunacak
Mutfaklarda doğal granit tezgahın kullanıldığı Villa Viya konutlarında, ebeveyn banyosu ve jakuzinin yanı sıra verandada özel dizaynlı barbekü ile güneş enerjisi kullanımına hazır tesisat da yapılacak. Konutların yer alacağı sitede, 30'u müstakil, 22'si ikiz olmak üzere toplam 52 villa olacak. İkiz olanların 162 metrekare, müstakillerin ise 168 metrekare, büyüklükte olacağı konutlarda müstakil villalar 295 bin YTL'den ikiz villalar ise 275 bin YTL'den satılacak.


Villa Viya'nın künyesi
* Firma: Kopuz Yapı
* Yer: Şile
* Konut Sayısı: 52
* Fiyat: 255 bin-295 bin YTL
* Konut büyüklüğü: 162-168 metrekare
* Tel: 0 (216) 710 21 38