kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Didem Uzel: "Sevdiğim erkek mesajlaşmak yerine yanımda olsun, onu koklayayım. Sevişme olmaksızın saatlerce oturup başka bir şeyi paylaşmak istiyorum. Flört döneminin gel-gitleri aklımı başımdan alıyor."

Şarkıcı olmadım ama istediğimi de yaptım!

Eski manken Didem Uzel, bir kişi bile favori göstermese de katıldığı ses yarışmasından üçüncü olarak ayrıldı. Şarkıcılığa niyetlenmediğini söyleyen Uzel, FHM'e konuştu: 'Yapamazsın' sözü beni çıldırtır! Ben istediğini elde etmek için yaratılmış biriyim!..
Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasıyla bir dönem durulan şöhretini yeniden şaha kaldıran eski manken Didem Uzel, yarışmadan istediği gibi birincilik kazanarak ayrılamasa da, üçüncülük onu mutlu etmeye yetti! Şarkı yarışmasında ilk elenecek kişiler arasında gösterilmesine karşın, yarışmanın finalini gören Uzel, bu başarısını şöyle açıklıyor:

EROL BEY'E ÇOK GÜVENİRİM!
"Başarmak istiyordum ve içimde tatlı bir hırs vardı. İnandığım bir iş için 'yapamazsın' dediklerinde bende ters etki yapar. Annemler de çocukken 'yapamazsın' dediğinde çıldırırdım! Jürinin az puanlarıyla dibe vurduktan sonra, halk oyuyla kurtulmam, bana daha büyük bir sorumluluk verdi. Karakterim itibariyle yarışmayı bu kadar ciddiye aldım. Çünkü ben istediğini elde etmek için yaratılmış bir insanım!" Uzel, Erol Büyükburç'un kendisiyle ilgili projeleri konusunda da şu yorumu yapıyor: "Onun tecrübesiyle karar verdiğim bir sürü durum olmuştur. Ona çok güveniyorum, hayatımla ilgili de yardım alabilirim. Benden bir dünya starı yaratmak mevzusuna gelirsek; elbette abarttı. Şarkıcı olmayı düşünmüyorum. Buna niyet falan etmedim! Hayatımla ilgili önceliklerim var. İşim-gücüm vardı ama heyecan yoktu. Ben de yarışmaya o yüzden katılmıştım."

ÇOCUK İÇİN KARİYER BİTER
Hayallerinin başında çocuk sahibi olmanın geldiğini belirten Uzel, bu uğurda her türlü fedakarlığı yapabileceğini söylüyor: "Kariyerimin en güzel yerinde olsam bile, istediğim adamı bulursam çocuğunu dünyaya getiririm. Öyle bir adamla karşılaşmadım, yakalarsam bırakmayacağım! " Mankenlik, oyunculuk ve sunuculuk gibi işlerin ardından şarkıcı olarak ortaya çıkmasının tartışıldığını söyleyen Uzel, "Birini seçmek zorunda kalsam oyunculuğu tercih ederdim. Çünkü 'Didem'in dışında bir karaktere bürünmek çok hoşuma gidiyor" diyor. Bunca işe karşın popülerliği ve magazinel olmayı da çok sevmediğini anlatıyor: "Sosyal hayatımla işi birbirinden ayırıp çok düzeyli bir şekilde yaşarım. Evimde olayım, erkek arkadaşımla olayım daha ne isterim ki?"
Haberin fotoğrafları