kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gamze Aksoy, babasıyla duygusal konular da dahil olmak üzere her sıkıntısını paylaştığını söyledi.

Hayattaki en büyük şansım çocuklarım!

Cemiyet hayatında 'babaların babası' namıyla anılan işadamı Atilla Aksoy: "Çocuklarıma her zaman dürüst olmalarını tavsiye ettim. Osman ile Gamze benim en büyük şansım" ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hayattaki en büyük şansım çocuklarım!
Tekstil ve matbaacılık sektöründeki işlerini, iki yıl önce başlayan rahatsızlığı nedeniyle çocuklarına devreden işadamı Atilla Aksoy, 'baba olmaya dair' duygularını 'Black White' dergisine anlattı. Kızı Gamze ve oğlu Osman'den çok memnun olduğunu vurgulayan Aksoy, "Ben hayatım boyunca kimseye bilerek kötülük etmedim. Çocuklarıma da bunu öğrettim. Dürüst ve iyi bir insan olmalarını tavsiye ettim; beni mahçup etmediler. Onlar için güzel bir düzen kurdum ve şu anda çok mutlu bir babayım" dedi.

KEYİFLİ SOHBETLER EDİYORUZ
Atilla Aksoy'un oğlu Osman, da babasıyla arasında mükemmel bir ilişki olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Geçmişte bazı sorunlarımız oldu ama hepsini geride bıraktık. Babamla sohbet etmeyi seviyorum. Geleceğe dair, neler yapabileceğimize dair her şeyi konuşuyoruz. Evde birlikte yemek yapıyoruz. Alışverişe çıkıyor, maç izliyor ve dizi seyrediyoruz. Keyifli sohbetlerle vaktimizin nasıl geçtiğini anlamıyoruz."
Haberin fotoğrafları