kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yol kenarlarına sıralanan halkla ilk kucaklaşmaya başladığında saati sol kolundaydı...

Bush'un kolundan saatini 'götürdüler'

Arnavutluk'ta yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan ABD Başkanı, bu ziyaretinden önemli bir kayıpla dönüyor... Halkla kucaklaşırken kol saati kayıplara karıştı. Düştü mü, yoksa çalındı mı? O belli değil.....
Geçtiğimiz cuma günü Arnavutluk'un başkenti Tiran'da halkın sevgi gösterileriyle tıpkı bir pop star gibi karşılanan ABD Başkanı George W. Bush'un kalabalık arasında saati yok oldu! Haberi yayımlayan İtalyan Corriere della Sera gazetesi, Bush'un Arnavutluk'taki ilk gününde havanın sıcak olması nedeniyle gömleğinin kol manşetlerini kıvırdığını ve halkı selamlamaya başladığı anda kolundaki siyah deri kayışlı saatin net bir şekilde görüldüğünü yazdı.

YARDIMCISININ SAATİNİ ALMIŞ
Gazete, Başkan Bush'un kalabalık içindeyken çekilen diğer görüntülerindeyse saatin yerinde yeller estiğini fark etti. "Alandaki herkes çok sevdiği Bush'a sadece dokunmak istiyordu. Ama sanrız içlerinden birinin beklentisi biraz daha farklıydı" diyerek dalga geçti. Gazete, "ABD lideri kalabalığın arasından ayrıldığında durumun farkında değildi. Kendisini havalimanında bekleyen başkanlık uçağı AirForceOne'a döndüğünde, bileğinde yardımcılarından birinin verdiği 50 dolarlık Timex marka saat bulunuyordu" diye yazdı. AP haber ajansına konuşan bir güvenlik yetkilisi ise "Elini arkasına götürüp saati çıkardı ve korumalarına verdi. Çalınmadı" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları