kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fransız Şarkıcı Dany Brillant, Candan Erçetin’i seyirciye diz çökerek takdim etti.

Dany Brillant başkenti büyüledi

Levent ÇELİKAY
Ünlü şarkıcı Dany Brillant ve Candan Erçetin önceki gece birlikte sahne aldı. İkili, sahnede büyük bir uyum sergilerken, Brillant nezaketiyle hayranlarını büyüledi..
Fransız şarkıcı Dany Brillant ve ünlü sanatçı Candan Erçetin'in beklenen düeti Ankara'da gerçekleşti. 'Histoire d'un Amour' (Bir Aşk Hikayesi) isimli albümünün tanıtımı için Türkiye'ye gelen Brillant'a, programının bir bölümünde Candan Erçetin eşlik etti.

Tepki vardı
Bilkent Oteli Sakarya Salonu'ndaki konserin gecikmeli başlaması Ankaralılar'ın tepkisine neden oldu. Kimi izleyiciler arasında gerilimin de yaşandığı konserde Brillant'ın sahne almasıyla birlikte, gerginlik yerini alkışa bıraktı. Şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da büyük beğeni toplayan sanatçı, bir ara vurmalı çalgıların başına geçerek solo gösteri yaptı. Konserin ilerleyen bölümlerinde sahneye çıkan Candan Erçetin ve Brillant birlikte üç şarkı söyledi. İkilinin büyük bir uyum sergilerken, yakışıklılı-ğıyla ün yapan Brillant,nezaketiyle de takdir topladı. Fransız şarkıcı, Candan Erçetin'in sahneden inmesinden önce elini tutarak, önünde diz çöküp dinleyicilere takdim etti. Erçetin ise, Brillant'ın bu nezaketine yakışıklı sanatçıyı öperek karşılık verdi. Ankara'daki konseri dinleyenler arasında ANAP'lı eski bakan Edip Safter Gaydalı, Bursa eski valisi Orhan Taşanlar, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş gibi isimler yer aldı.
Haberin fotoğrafları