kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Keremcem rol gereği Helin Avşar'ı reddetti

MEHMET ÇALIŞKAN / MAGAZİN
Helin Avşar, atv'nin sevilen dizisi 'İki Yabancı'da rol almaya başladı. Dizide Keremcem'in eski sevgilisini oynayan Avşar, sahnede birlikte şarkı söylerken Keremcem'i rol gereği öpmeye kalkışıyor. Ancak reddedilince neye uğradığını şaşırıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Keremcem rol gereği Helin Avşar'ı reddetti
atv'nin sevilen dizisi 'İki Yabancı'da rol almaya başlayan Helin Avşar, Halkla İlişkiler Müdiresi Aslı karakteri için kamera karşısına geçti. Aynı zamanda Keremcem'in canlandırdığı Dr. Cem'in eski sevgilisini oynayan Avşar'ın ilk gün çekimlerindeki heyecanı gözlerden kaçmadı. Avşar, rol arkadaşları Keremcem ile Hatice Şendil'in de telkinleriyle heyecanını kısa sürede üzerinden atmayı başardı.

DE JA VU OLDU
Çekimlerin en ilginç anı, Avşar'ın bir hafta önce sevgilisi Fatih Cesur ile bir gece kulübü çıkışında yaşadıklarını, dizide senaryo gereği yaşaması oldu. Avşar alkolün etkisiyle, bir bar çıkışında, gerçek hayattaki sevgili Fatih Cesur'u zorla öpmeye çalışmış, ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı. Arabının içinde oturan Cesur, sevgilisi kendini öpmeye kalkışınca kameraların görüntü aldıklarının farkedip kendini geriye çekmeye çalışmıştı. 'İki Yabancı'da da senaryo gereği benzer bir durum yaşandı; Helin Avşar bu kez Keremcem'i öpmeye çalıştı ancak yine başarılı olamadı! Avşar'ın rol icabı yaşadıkları şöyle gelişti: Aslı (Helin Avşar) ile Dr. Cem Arifoğlu (Keremcem) bir barda tesedüfen karşılaşır. Bu tesadüf, Cem ile geçmişte ilişki yaşayan Aslı'da yeni bir heyecan yaratır.

ZOR KULLANIYOR
Aslı ile Cem barda sahneye çıkar ve 'Yıldızların Altında' adlı şarkıyı seslendirirler. Şarkı bitince Aslı, eski sevgilisini öpmek ister, bu isteğini onun kulağına fısıldar. Fakat karşılık alamayınca eski sevgilisini zorla öpmeye kalkışır. Ancak Cem bunu istemediği için Aslı amacına ulaşamaz, Cem'i yanağından öptüğüyle kalır.