kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulansla birlikte Bolu Belediyesi İtfaiyesi, jandarma ve polis geldi. Araçtaki cesetler, saatler süren çalışmaların ardından çıkarılabildi.

Katliam gibi kaza: 7 ölü

Bolu'da yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. Müzisyenlerin bulunduğu araçtaki 8 kişiden 7'si hayatını kaybetti. Bagajdaki bir kişi ise yaralandı..
Bolu'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, gece saat 02.00 sıralarında D-100 kara yolunda Ankara'dan İstanbul yönüne gitmekte olan Tekin Karlı yönetimindeki 34 LAY 25 plakalı yolcu otobüsü, Filiz Makarna mevkindeki kavşakta, Fatih Özboyacı (50) yönetimindeki 14 DZ 292 plakalı otomobille çarpıştı. Yolcu otobüsü otomobili metrelerce sürükledikten sonra durabildi.

DARBUKACI ÇOCUK DA ÖLDÜ
Kazada ölen 7 kişinin Bolu'da kafe işleten sürücü Fatih Özboyacı ile Özge Özkul, İsmail Tok, Ahmet Kilitçi, Hayriye Türkoğlu, klarnetci Eyüp Yaman ve darbukacı 11 yaşındaki Öncay Yaman olduğu belirlendi. Kaza sırasında bagajda olduğu ifade edilen 26 yaşındaki Mehmet Adal ise Köroğlu Tıp Fakültesi'nde ilk müdahalenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

'DEVRİLMESİNDEN KORKTUK'
Otomobil içinde sıkışan cesetleri, Bolu Belediyesi'ne ait kaza kırım ekipleri hurda haline gelen aracı parçalayarak çıkarttı. Otobüste bulunan yolcular ise başka otobüslerle İstanbul'a gönderildi. Otobüs yolcuları, otomobilin bir anda otobüsün önüne geçtiğini belirterek, "Otobüs, otomobile çarptı ve otomobil sürüklenmeye başladı. Otobüsün otomobile çarpmasıyla birlikte, otobüs sağa sola gitmeye başladı. Biz otobüsün devrilmesinden çok korktuk. Otobüs daha sonra, güçlükle durdu. Devrilmiş olsaydı büyük bir facia yaşanacaktı'' diye konuştular.
Haberin fotoğrafları