kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

SPA'nın tadını burada çıkarabilirsiniz

Çeşme Sheraton Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 3 milyon dolara yenilenen otelin hikayesini şöyle anlatıyor: "Otel yenilenmeden 2 yıl önce, SPA kavramını Sheraton Çeşme'ye uyarlayabilmek için Pukhet Adası'na gittim. Ve buradaki bütün otellerin SPA'sını bizzat gezdim. En çok beğendiğim Banyan Tree oldu. Sheraton Çeşme'de şu anda havuz üzerinde bulunan 3 Tahi Bungalow'u, Banyan Tree'den esinlenerek yapıldı. Çalışan terapistler Bali'den getirildi." SPA yapımı için Singapur'u da ziyaret ettiğini söyleyen Dilek, Santosa Island'da bulunan Botanica SPA'yı da ziyaret ettiğini ve gerçekten ismiyle uyum sağlayan bir SPA Merkezi olduğunu dile getiriyor.

TERMAL, SPA VE DENİZ...
Sheraton Çeşme'deki SPA Merkezlerini isimlendirirken de Botanica kelimesini kullandıklarını hatırlatan İskender Dilek, "Otelimizde bulunan termal suyunu merkezin ismine taşıyarak, Botanica Thermal SPA dedik. Böylece hem termal, hem SPA, hem de deniz kenarında bu özellikleri bulunduran otel oldukça az" diyor. Amaçlarını otel bünyesinde SPA merkezlerin ve fitness center'ları aynı yerde buluşturmak olarak özetleyen Dilek, sözlerine şöyle devam ediyor: "Bu şekilde SPA hizmeti alacak misafirlere arzu ettikleri görsel güzelliği ve ruhani havayı verebiliyoruz. Sheraton Çeşme'de bu şekilde planlandı."

KALICI MAKYAJ DA VAR
Otelde ayrıca dünyada ve Türkiye'de çok moda olan kalıcı makyaj yapılıyor. Hatta Almanya'dan otele bu konuda hizmet vermek için bir çift de geldi. Bu makyaj profesyonel kişiler tarafından cildin epidermis katına uygulanan mikropikmantasyon metodu ile yapılıyor. Bu sayede tüm bayanların yüzünde bakımlı bir görünüm elde ediliyor.