kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Renkler stilinizin aynasıdır

ESRA CORUH
01.06.2007
Renkli giyinmekten çekinir misiniz? Ya da yalnızca siyah giyince mi kendinizi daha iyi hissediyorsunuz? Unutmayın, moda bir çeşit kendini ifade etme sanatıdır. Renklerle oynayarak, kendi stilinizi öne çıkarabilirsiniz ..
1- Yazın en popüler renginin beyaz olduğunu vitrinlerden görüyoruz. Beyaz için önerilerinizi söyler misiniz? (Oya B. -Ankara)
- Beyaz, hafifliği ve natürelliğiyle yazın en güzel rengi. Her renkle uyum gösteren bu renk, yaz sezonunda da çok moda. Özellikle sıcak günlerde beyaz üstler vazgeçilmez olacak. Ayrıca gardıroplarda beyaz bir bluzun her zaman için kurtarıcı olduğunu da unutmayın. Şık bir beyaz gömlek veya tişört, ister jeanle, ister siyah bir pantolonla tamamlanabileceği gibi, parlak renkli bir şortla da giyilebilir. Karar sizin! Size önerimiz; sezonun canlı renkleriyle beyaza renk katmanız! Bembeyaz bir babydol elbiseyi renkli ayakkabılarla giyebilirsiniz.

2- Kiloları en iyi siyah rengin gizlediğini düşündüğüm için, bu renkten vazgeçemiyorum. Siyah artık demode mi? (Bahar A. - İstanbul)

- Siyah, kesinlikle demode olmaz; her zaman için modanın en popüler ve vazgeçilmez rengidir. Özellikle siyah pantolon ve eteğin daha zayıf gösterdiğine de hiç şüphe yok! O yüzden dilediğiniz gibi siyah giyebilirsiniz. Ancak yaz günleri için size önerimiz, siyah altları beyazla tamamlamanız. Siyah-beyaz uyumunun şık olacağını aklınızdan çıkartmayın. Ayrıca siyah bir elbiseyi dilediğiniz renkteki aksesuarlarla canlandırabilirsiniz. Yeter ki ayakkabı ve çantanız birbiriyle uyum içinde olsun. İndirim zamanı ise siyah tutkunuzu göz önünde bulundurarak, klasik parçaları satın almak için iyi bir fırsat!

3- Gardırobuma yeni renkler katmak istiyorum. Yeni sezonda hangi renkler moda? (Melike K. - İzmir)

- Bu sezon çok şanslısınız. Herhalde hiçbir sezon bu kadar yeni ve canlı renkle karşı karşıya gelmemiştik. Özellikle limon sarısı ve elektrik mavisi sezonun en popüler renklerinden... Kırmızı gibi dikkat çekici olan ve coşkuyu ifade eden sarı renk, yaz aylarıyla da çok uyumlu. Bu rengin tüm tonları moda olduğu için, limon sarısı gibi bir tonu kirli sarıyla da tamamlayarak çok hoş bir hava yakalayabilirsiniz. Elektrik mavisine gelince; spor bir hava için beyazla tamamlayabilir, daha şık bir görünüm için siyahla kullanabilirsiniz.

4- Yaz düğününe kırmızı bir elbise giymem doğru olur mu? (Ebru C. - İstanbul)
- Çok doğru bir karar, kutlarım. Kırmızı iddialı bir renk olsa da, düğün ya da davetler için idealdir. Ayrıca enerjiyi ve kendine güveni ifade eder. Size tek önerimiz, ton farkı olabileceğini düşünerek kırmızı ayakkabı ve çanta yerine dore ya da lame aksesuarlarla kıyafetinizi tamamlamanız...
Haberin fotoğrafları