kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Dünyada böyle bir uygulama var mı?..
Oğluyla aynı odada kalmak için Antalya'da 5 yıldızlı otelde rezervasyon yaptırmak isteyen Prof. Dr. Ayhan Turan'a "Aynı odaya iki erkek almıyoruz" denildi. Prof. Turan, "Bize eşcinsel muamelesi yapıldı" dedi.

AYHAN MEHMET: Bir zamanlar evli değilseler, bir erkekle bir kadın aynı odaya alınmıyordu. Şimdi de iki erkek aynı odaya alınmıyor. Bu ne garabettir? Türkiye harici başka ülkede böyle bir uygulama var mıdır? Kafaların içi değişmedikçe, örümcek ağıyla sarılı olduğu sürece otelin üstüne beş yıldız koysan ne yazar, 7 yıldız koysan ne...

KENAN GÜLER: Bu otelin sahipleri muhafazakar oldukları için böyle bir uygulama yapmaktadırlar. Yoksa bu erkekler, Rus kadınları rahatsız etmek isteseler bir kişilik oda da tutabilirlerdi. Bu tamamen gelişmemiş zihniyetin eseri!

YAŞAR DİNÇEL: Otelin müşterilerinin çoğunluğu Rus kadınlar ise onların da her birine ayrı oda veriyorlardır. Çünkü otelin görüşüne göre; 2 Rus kadın aynı odada kalırsa onlara da lezbiyen muamelesi yapılıyordur. Bu otel dünya turizmine açık bir de...Şu hale bakın!

PELİN YALÇIN: Böylesine bir hata nasıl yapılabiliyor anlayamıyorum. Türkiye'nin en büyük üniversitesindeki bir profesöre yapılan saygısızlığa bakın. Prof. Dr. Turan