kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Karayip Korsanları ödülleri topladı

Yeni Haber
Bu yıl 16. kez düzenlenen MTV film Ödüllerinde, ''Karayip Korsanları'', en iyi film ve en iyi oyuncu dallarında ödülleri topladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı ve televizyondan da canlı yayınlanan törende, ''Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı'' en iyi film seçilirken, Johnny Depp bu filmdeki rolüyle in iyi oyuncu ödülünü aldı.

ÖDÜL GECESİNDEN RENKLİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Jaden Smith ''The Pursuit of Happyness'' ile en iyi çıkış yapan oyuncu, ''Borat'' ile Sacha Baron Cohen en iyi komedi performansı ve ''The Departed'' ile Jack Nicholson en iyi kötü karakter dallarında ödüle layık görüldüler.

MTV'NİN GÜZELLERİ

En İyi Öpücük ödülü ''Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby'' filmiyle Will Ferrel ve Sacha Baron Cohen'e, en İyi dövüş ödülü Gerard Butler vs The Uber Immortal ''300'' filmine ve henüz izlenmemiş en iyi yaz filmi ödülü ''Transformers''a gitti.

MTV Film Ödülleri törenine Cameron Diaz, Robin Williams, Jessica Biel, Bruce Willis gibi birçok ünlü katılırken, en çok ilgiyi yakında cezaevine girecek olan Paris Hilton çekti.

Hızlı yaşam tarzı ile dikkat çeken Hilton, alkollü araç kullanırken yakalanmıştı. Hilton, salı gecesi 23 günlük cezasını çekmek üzere cezaevine girecek.

(AA)