kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bugüne kadar üç çocuk evlat edinen bir de sevgilisi Brad Pitt'ten kız çocuğu dünyaya getiren Angelina Jolie; ülke ülke gezdiği için iyi bir anne olup olmadığı tartışılıyor.

Angelina Jolie çok iyi bir anne

PELİN RAZAKİ ÇOLAK
Dünya starı Angelina Jolie'nin yardım için ülkeden ülkeye koşması ABD'de 'acaba iyi bir anne mi' tartışması başlattı. Agelina'nın iyi bir anne olduğu görüşünde birleşen bizim ünlü annelerimiz ise aynı zamanda sıkı bir Angelina hayranı çıktı..
Güzelliğiyle ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla gündemden düşmeyen Hollywood'un güzel yıldızı Angelina Jolie bu kez eleştiri oklarının hedefi! Bugüne kadar çeşitli ülkelerden üç çocuk evlat edinen bir de kız çocuğu doğuran Angelina'nın anneliği sorgulanıyor. GÜNAYDIN yazarı Elvan Demirkan, geçtiğimiz haftaki 'Angelina Jolie İyi Bir Anne mi?' başlıklı yazısında konuyu gündeme getirmiş ve şu satırları yazmıştı: "Angelina'yı; bu yoğun yaşantısının içinde sürekli sayısını artırdığı çocuklarına gereken ilgiyi göstermesinin mümkün olmadığını düşünüp, eleştirenler çok. Siz ne diyorsunuz? Jolie, beni 'Cesur bir kadın olduğum için mutlu bir anneyim' cümlesi ile yakaladı..."

ABD TARTIŞADURSUN...
Biz de Amerikalılar'ın tartıştığı bu konuyu Türkiye'nin ünlü annelerine ve bir de babasına sorduk. "Angelina Jolie hayır işleri için koştururken acaba istemeden de olsa çocuklarına yeterli şefkati veremiyor olabilir mi?" diye sorduğumuz ünlülerimizin görüşleri şöyle: