kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Attığı her adımda ablasının onayını alan Helin Avşar, yeni bir televizyon programına başlayacak. Farklı ülkeleri dolaşıp, onların 24 saatini anlatacak.

'Herkesin kendi hayatı var, onlar da mutlu olsun'

- Peki Feraye Tanyolaç'ın 'biz çok mutlu bir aileyiz' diye röportaj vermesi, bir kadın olarak size ne düşündürdü?
- Açıkcası çok üzerinde durmadım, röportajın şöyle bir spotlarına baktım o kadar. Herkesin kendi hayatı var artık. Beni tek ilgilendiren, eski eşim Kaya'yla çocuğumuza ilişkin ilişkimizin düzgün gidiyor olması. Bu konuda birbirimizi hiç kırmıyoruz, gerisi de beni hiç ilgilendirmiyor. Herkesin yüzü gülsün çünkü benim kızım, babasının ve annesinin yüzü güldüğünde mutlu oluyor. İnşallah Feraye Hanım da Kaya'yı mutlu ediyordur ve o da mutludur.

- Tekrar çocuk yapmak ister misiniz?
- İstiyorum...

- Bunu size düşündüren yine Sadettin Bey mi?
- Böyle bir şeyi oturup konuşmuş değiliz, o burada yokken de fazla bir şey söylemek istemem ama ben çocuk yapmak isterim. Gerçi ileride böyle bir durum olduğunda onun da "Hayır," diyeceğini sanmıyorum. Ben bu sayfayı kapattığımı düşünüyordum ama onunla sıcak baktığım şeylerden biri de bu.

- Size ne kadar iyi gelmiş Sadettin Bey böyle!
- Evet, ben de ona her fırsatta teşekkür etmem gerektiğini hissediyorum gerçekten. Hiçbir zaman erkeklere güvenimi yitirmedim, olabilir herkesin başına her şey gelebilir ama mütevazı bir insanla olmak bambaşka bir şey. Ayrıca hayatımda gördüğüm en iyi baba.

- Sadettin Bey'le Zehra'nın ilişkisi nasıl ya da sizin onun kızıyla?
- Henüz öyle bir ilişkileri yok, benim de. Ama Zehra'nın Sadettin'i tanımasını çok istiyorum. O ortamı yaratmak için de elimden geleni yapacağım. Ama daha zamanı var diye düşünüyoruz ikimiz de. Benim Sadettin'in kızıyla ufak bir tanışmam oldu o kadar. Ama onlar hallolabilecek şeyler diye düşünüyorum. Hayattaki en kötü şeyin bile, ileride bizi güldürebilecek bir şeye dönüşebileceğine inanıyorum.