kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Herhalde ben Can için eğlenilecek kızım!

DEĞER ÖZERGÜN MAGAZİN
Sevgilisi Can Tanrıyar'la sekiz yıldır birlikte olduğu halde bir türlü nikah masasına oturamayan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, sonunda patladı: Beni sekiz yıldır oyalıyor. Herhalde Can için ben eğlenilecek kızım. Seni Allah'a havale ediyorum Can Tanrıyar!..
Televizyoncu sevgilisi Can Tanrıyar'a yönelik zaman zaman yaptığı sert çıkışlarıyla tanınan genç assolist Petek Dinçöz, önceki gece de sevgilisinin yapımcısı olduğu programda bu geleneğini sürdürdü. Yeni albümünün tanıtımı için kanallar arası mekik dokuyan ünlü güzel, sevgilisi Tanrıyar'ın yapımcısı olduğu 'Uçankuş 4x4' magazin programında gözyaşları içinde kaldı. Dinçöz'ü ağlatan; son günlerde dillere dolanan Emel Müftüoğlu'nun 'Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar' şarkısıydı...

BU İLİŞKİYİ SIRTIMDA TAŞIDIM
Şarkıcı, sevgilisi ile sekiz yıldır birlikte olduğunu belirterek bu sürede hep evlilik vaatleriyle kandırıldığını söyledi. Her fırsatta Tanrıyar ile evlenmek istediğini dile getiren Dinçöz, "Herhalde ben Can için eğlenilecek kızım" dedi. Bugüne kadar hiçbir polemiğe girmeden, sanat yaşamında sağlam adımlarla yürüdüğünü anlatan Dinçöz, ekledi: "Böyle olmama rağmen neden bir türlü evlilik olmuyor? Bu ilişkiyi sekiz yıldır sırtımda taşıdım. Benim fedakarlıklarımla bu ilişki bugüne geldi. Başkası olsa çoktan ayrılırdı... Her özel günde, sevgililer gününde gazeteciler bana 'Evlilik ne zaman?' diye soruyor. Ben de artık bu soruya cevap verememekten dolayı çok rahatsızım."