kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mutluluğu her haline yansıyan Hülya Avşar, röportajın bir köşesine '6-2' diye bir not iliştirmemizi istiyor. Anlayan anlarmış!

'Sezen'in yorumunu çok beğenirim ama Rafet El Roman bir başka'

- Çok yakında yeni albümünüz çıkacak sanırım...
- Evet, iki hafta sonra. Çok farklı, çok şaşıracağınız bir albüm oldu. Hepsi normal şarkılardı ben söylediğimde ama şimdi bambaşka bir şey oldular...

- Hangi yapım şirketiyle çalıştınız?
- Erol Köse.

- Kimileri beğeniyor, kimileri ise nefret ediyor Erol Köse'den. Hakkında bu kadar çok şey yazılıp söylenen biriyle bir işe girerken hiç tereddüt etmediniz mi?
- Erol Köse müzik piyasasını gerçekten çok iyi kokluyor ve işinde çok başarılı buluyorum onu. Özel hayatı beni çok da ilgilendirmiyor.

- Hep merak edilir ya, sizin albümünüzde de Sezen Aksu şarkısı var mı?
- Hayır, şarkı vermedi bana Sezen. "Sana bu sefer şarkı vermeyeceğim," dedi, ben de çok üstüne gitmedim. Ama aramızda herhangi bir şey olduğundan değil. Benim ona büyük saygım var, çok da iyi dostum olduğunu düşünüyorum.

- Peki dinlerken "Keşke benim de şöyle sesim olsaydı..." dediğiniz kimse var mı Türkiye'de?
- Size alakasız gelebilir belki ama Safiye Soyman'ın yorumunu çok beğenirim. Duygu sesi önemli benim için. Sezen'in bestelerini ve yorumunu da çok beğeniyorum ama dinlediğim zaman uçtuğum bir Celine Dion var, bir de Rafet El Roman. Çok başka, çok hoş geliyor bana. Ebru Gündeş'i de severim, biraz 'r'leri de bastırmasa... Ama ben en çok Rafetciyim, albümlerini koleksiyon yapıyorum. Bir de Sezen'in tabii.