kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

4 Öneri

11.05.2007
1 İkon çantalar geldi! 2007 ilkbahar-yaz defilelerinin ardından moda dergileri ve moda editörleri tarafından sezonun 'olmazsa olmaz' çantaları belirlendi. Yves Saint Lauren'in Downtown, Dior'un Cannage, Moschino'nun Muffin Bag modelleri Beymen mağazalarına geldi... Bekleme listeleri olan bu ikon çantalar için moda tutkunları acele etmeli!

2 Doğanın en canlı renkleri Her yıl yenilenen koleksiyonuyla yaşam mekânlarına farklılık katan halı ve ev aksesuar markası Step, doğadan renklerle karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda canlı renk geçişleri, görkemli dokulu ve zarif desenli modaller dikkat çekiyor.

3 Nişantaşı'nda yeni outlet Nişantaşı Next, outlet mağazasıyla da hizmet veriyor. Erkek, kadın ve çocuk giyiminde aradığınız her şeyi bir arada bulacağınız Next Outlet'te, GAP, Polo, Puma, Abercrombie&Fitch, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü markaların ürünleri yer alıyor.

4 Elbisesiz asla Bu sezon 'Şehrin Ritmi' temasıyla yola çıkan Vivid'de, yazın müjdecisi elbiseler, günün her saati için şık ve rahat alternatifler sunuyor. Mini ya da bilek hizasında, hafif kumaşlardan hazırlanan ve uçuşan elbiselerde, çiçek desenlerinin yanı sıra grafik desenler, puantiyeler, siyah-beyaz kombinasyonu ve şal desenleri de kullanılmış.
Haberin fotoğrafları