kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kuruçeşme Arena'da Stomp rüzgarı

Öner ÖNGÜN
Dünyaca ünlü ritim grubu Stomp'un gösterisine Demet Akbağ'dan Sertab Erener'e birçok ünlü katıldı. Grubun gösterisi Kuruçeşme'ye gelen herkesten tam not aldı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kuruçeşme Arena'da Stomp rüzgarı
Günlük hayatta kullandığımız her türlü eşyayla müzik yapan ritim grubu Stomp'un önceki akşam Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirdiği ilk gösterisine ünlüler yağdı!

Eski karısı da var
Gnctrkcll'in ikinci kuruluş yıldönümü kutlamaları için İstanbul'a gelen ünlü grubu izleyen isimler arasında, Yılmaz ve eşi Belçin Erdoğan, Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan, Demet Akbağ, Halit Ergenç ve sevgilisi Gizem Soysallı, Cem Özer, Sertab Erener, Demir Demirkan, Zeynep Casallini, Billur Kalkavan ve Okay Temiz de vardı. Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Erdoğan, kokteyl alanına girdiklerinde oldukça ilginç bir sürpriz ile karşılaştılar. Aynı sıradaYılmaz Erdoğan'ın ilk eşi Sanem Hanım ile Erdoğan'dan sonra evlendiği kocası ve kızları Berfin Erdoğan da kapıdan içeriye girmeye çalışıyorlardı. Yılmaz Erdoğan ile eski eşi Sanem Hanım medeni bir şekilde merhabalaştıktan sonra, Erdoğan kızını doya doya öptü. Karşılaşma sırasında Erdoğan'ın eşi Belçim Hanım oldukça soğukkanlı bir tavır sergiledi. Yılmaz Erdoğan ile eşi Belçim Erdoğan
Haberin fotoğrafları