kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Etkinlikte İtalyan motorsikletleri de sergilenecek.

İtalyan stili kapıda

19.05.2007
İtalya'nın ünlü markaları Nişantaşı'nı istila edecek. İtalyan stilinin tanıtılacağı 'Italian Style' etkinliğinde Hollywood filmleri için tasarlanan ayakkabılar da sergilenecek..
İtalyan Ticaret Merkezi, İtalyan stilinin tanıtımı amacıyla Nişantaşı sokaklarında farklı bir etkinlik düzenliyor. 'Italian Style' adı altında düzenlenecek etkinlikler kapsamında, İtalya'nın ünlü markaları Türkiye'ye gelecek. Etkinlikler 26 Mayıs günü saat 17.00'de Abdi İpekçi Caddesi'nde başlayacak. 17.00-20.00 saatleri arasında caddede, Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Fiat gibi İtalyan arabaları ve Ducati gibi motosikletler sergilenecek. Ve aynı gece Maçka Parkı'nda, Mazzarino, Rubino, Toscana caz üçlüsü konser verecek.

DEFİLELER, YEMEKLER...
Etkinlik bünyesinde, Ulusal Moda Odası işbirliği ile 1 Haziran'da Ankara İtalyan Büyükelçiliği ve 2 Haziran'da İstanbul'da İtalyan Başkonsolosluğu tarafından defileler düzenlenecek. Bu defilelerde, Oxigene, Lumiere, Andrea Turchi, Alberto Zambelli gibi genç modacıların kreasyonları sergilenecek. Ayrıca 30 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus'da İtalyan Lezzetleri Festivali düzenleneek. Etkinlik kapsamında bir de, 'Yıldızlar Arasında İki Adım' başlıklı sergi yer alıyor. Bu sergide, İtalyan ayakkabı ustalarının, Hollywood yıldızları için tasarladıkları kreasyonların tanıtımı amaçlanıyor. Sergide Karayib Korsanları, Büyük İskender, Gladyatör, Titanic gibi filmler için tasarlanmış ayakkabıları görebilirsiniz. Bilgi için: www.iceistanbul.com
Haberin fotoğrafları