kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Tuğba Ekinci’nin tanıttığı ürün, kısa sürede göğüsleri 1-2 beden büyütmeyi vaat ediyor.

Gülben'in göğüslerine bitkisel destek gerek!

Göğüslerini sigortalatan 'sivri dilli' şarkıcı Tuğba Ekinci, Gülben Ergen'e göğüs dikleştiren ve büyüten doğal tabletlerden kullanmasını önerdi..
Magazin dünyasının 'sivri dilli' ismi Tuğba Ekinci, göğüsleri büyütüp, dikleştirdiği öne sürülen bitkisel tabletleri; bir süre önce doğum yapan Gülben Ergen'e önerdi. Tanıtımı üstlendiği 'göğüs büyütücü' hapları kendisinin de kullandığını hatırlatan Ekinci, "Bence bu hapa en acil ihtiyacı olan kişi Gülben Ergen. Doğum sonrası sarkan göğüsleri için bunlardan içerse, göğüs farkıyla lider olabilir" dedi.

Silikonsuz Tuğba Özay'a mesaj!
Kendisinin de 3 ay süreyle bu haplardan içtiğini anlatan Tuğba Ekinci, şunları söyledi: "Silikonları çıkarttıktan sonra göğüslerimi bu tabletlerle büyütüp, dikleştirdim. Bu ürünü, küçük göğsü ile sahne kostümlerini taşıyamayan sanatçılara da tavsiye ediyorum." 'Göğüs farkı ile lider' solganıyla eczanelerde sergilenecek afişlerinin önünde; 'göğsünü gere gere' poz veren Tuğba Ekinci, bu sloganı ünlülere ithaf ettiğini özellikle vurguladı. Ekinci, sanat dünyasındaki silikonlu göğüsleri eleştiren 'silikonsuz' manken Tuğba Özay'a mesaj göndermeyi de ihmal etmeyerek şunları söyledi: "Her zaman olduğu gibi yine Tuğba Özay'ı geçtim. Bir bana bakın, bir de ona. Ben göğüs farkı ile liderim!"