kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Deneme çekimine gitti, başrolü kaptı

Mahsun Kırmızıgül ile yaşadığı aşkla adını duyuran Bade İşçil, oyunculuk kariyerine sıfırdan başladı. Birol Güven'in çekeceği 'Metropol Cafe' adlı dizide başrolü kapan Bade, "Artık kendi kanatlarımla uçacağım" dedi..
Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgilisi Bade İşçil, ünlü yapımcı Birol Güven'in sanat dünyası dışından isimleri oynatacağı 'Metropol Cafe' adlı dizide başrol oynayacak. Kırmızıgül'le birlikteliği sırasında gelen dizi ve klip tekliflerini reddeden Bade, oyunculuk kariyerine sıfırdan başlayacak. 'Metropol Cafe'de rol almak için internet üzerinden başvuru yapan Bade İşçil, deneme çekimlerinde ise tüm rakiplerini geride bıraktı.

YETENEĞİNİ GÖSTERECEK

Bundan sonra 'Mahsun'un eski sevgilisi' sıfatından kurtulmak ve kendi kanatlarıyla uçmak istediğini belirten Bade, duygularını şöyle dile getirdi: "Bugüne kadar kendi internet sitem de dahil olmak üzere her yerde Mahsun'un adını kullanarak yükselmeye çalıştığım yazıldı. Ama artık kendi yeteneğimle nerelere gelebileceğimi, neler yapacağımı herkes görecek." Birol Güven'in çekeceği 'Metropol Cafe'de; İşçil'e değişik mesleklere sahip amatör oyuncular eşlik edecek. Şehirli insanların yoğun iş tempoları ve günlük hayatlarını konu alan komedi tarzı dizi; Cine 5'te yayınlanacak.
Haberin fotoğrafları