kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Çocukların yeni Adile Naşit'i: Yoncimik

Esin ÖVET-MAGAZİN
'Yoncimik Harikalar Diyarı' adlı çocuk programıyla her hafta sonu ekrana gelen Yonca Evcimik, "Bana 'Yeni Adile Naşit' diyorlar. Zaten eskiden de onun kızı zannederlerdi" dedi..
Uzun zamandan beri çocuk kitapları yazan ve miniklere yönelik bir dergi çıkaran ünlü şarkıcı Yonca Evcimik; bir dönem TRT'de 'kuzucuklarına masallar anlatan' Adile Naşit'e benzetildiğini söyledi. Hafta sonları Show TV'de yayınlanan 'Yoncimik Harikalar Diyarı' adlı programı nedeniyle kendisine böyle bir benzetme yapıldığını belirten Evcimik, şunları söyledi:

Kızı zannederlerdi
"80'li yıllarda rahmetli Adile Naşit'le müzikallerde birlikte rol alırdık. Ben her zaman Adile Abla'nın yanındaydım; hep onunla birlikte gezerdik. Hatta beni onun kızı zannederlerdi. Şimdi de pek çok anne bana 'Bizim Adile Teyze'miz vardı; çocuklarımızın da artık bir Yoncimik'i var' diyor. Ona benzetilmek benim için büyük bir gururdur." Televizyon programında 7-10 yaş arası miniklere yeteneklerini sergileme olanağı yaratan Evcimik, "Çocuklar ile aramızda inanılmaz bir çekim var. Onları çok seviyorum, onlarsız bir hayat düşünemiyorum ama ben bir türlü anne olmaya cesaret edemedim" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları