kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Sabahın Körü
11:00 Aliye
13:30 İtirazım Var
15:40 Çocuklar Duymasın
17:15 Avrupa Yakası (Tekrar)
18:50 atv Ana Haber Bülteni
19:50 Spor Haberleri
20:00 Sıla
22:00 Hatırla Sevgili
00:30 Papyon
02:25 Herkes Yanlış Biliyor
 
00:30 Papyon
PAPYON atv 00.30 .
Rıza Öziş'in sosyete dünyasından haberler veren programı 'Papyon' bu gece genç modacı Tuvana Büyükçınar'ın Bebek'teki evine konuk oluyor. Programda ayrıca Yıldırım Mayruk'un "2007 Yaz Koleksiyonu" defilesinden çok özel görüntüler de ekrana gelecek.
 
20:00 Sıla
Boran'ın kararıyla aşiretten kovulan Cihan yeni planlar peşinde... Sıla ile Boran'ın arası yine açılıyor. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli oluyor.
Sıla, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz yeni bölümüyle karşınıza geliyor. İşte merakla beklenen dizinin özeti: Aşiretten kovulan Cihan Mardin'i terk eder ama bu işin burada bitmeyeceği bellidir. Cihan yeni silahlar kuşanmaya niyetlidir. Öte yandan Kevser, kızına olan özlemini anlatınca Boran Ağa bu duruma dayanamaz. Kevser ve Narin'i gizlice görüştürür. Bunu duyan Firuz çok öfkelenir ve ortalığı ayağa kaldırır.

SILA DİRENİYOR
Sıla özellikle Kevser'den gördüğü kötü davranışlara rağmen direnmeye gayret eder. Bu arada hamileliği de ilerlemiştir. Sıla, bebeğinin cinsiyeti konusunda endişe duyarken Firuz da torununun erkek olması halinde yapacaklarını planlamaya başlar.
atv 20.00
 
22:00 Hatırla Sevgili
Yasemin, Ahmet'i unutmaya çalışırken Necdet'le yakınlaşıyor. Ayla'nın ise Ahmet'e bir teklifi var....
Hatırla Sevgili'de duygu sağanağı devam ediyor. Bu akşam; Yasemin, Ahmet'i unutmaya çalışırken Necdet'le yakınlaşmış ve Necdet, bulundukları ortamın romantizminden etkilenip Yasemin'i öpmüştür. Sonra ne yaptığının farkına varıp kaçar gibi uzaklaşır. Öte yandan TİP'in büyük bir mitingi vardır. Mehmet, Sevim ve gençler de mitinge gider. Dönüşte Mehmet peşindeki sağcı gençler tarafından kaçırılır. Kasabada kolera salgını bitmiştir. Kasabadan ayrılma vakti gelen Ayla'nın Ahmet'e hiç beklenmedik bir teklifi vardır.
atv 22.00