kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

İş bulma panayırında herkes aradığını bulacak

İşte İnsan-PERYÖN ortaklığıyla 24-25 Nisan'da yapılacak 'Birinci Ulusal Kariyer Panayırı' iş arayanları, iş verenle buluşturuyor. Panayırda yaklaşık 100 şirket hem tanıtım yapacak hem de iş başvurusu alacak..
İşsizseniz, işinizi değiştirmek istiyorsanız, işinizden memnun olsanız da kendinizi geliştirmek arzusundaysanız, kariyerinizde yeni bir soluk peşindeyseniz, iş ve kariyer alanındaki son gelişmelerden haberdar olmak sizin için önemliyse ya da yazın staj yapması gereken bir üniversite öğrencisiyseniz iyi bir haberimiz var! 24-25 Nisan tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde düzenlenecek "Birinci Ulusal Kariyer Panayırı" bu konudaki tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlandı. Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) ve İşte İnsan ortaklığında gerçekleştirilecek ve ücretsiz olacak bu etkinlikte, iş dünyası ve iş arayanlar bir araya gelecek. Yalnızca yeni mezunları veya öğrencileri değil, kariyerinde yeni bir hamle yapmak isteyen profesyonellerle üniversite öğrencilerini de hedefleyen Kariyer Panayırı, iki ana kısımdan oluşuyor. Panayırın birinci kısmında Türkiye'nin önde gelen ve eleman alımına devam eden şirketlerinin oluşturduğu fuar alanı var. Bu alanda yaklaşık 100 şirket, kuracakları stantlarda hem kendi tanıtımlarını yapacak hem de iş arayanların başvurularını kabul edecek. Bu anlamda işle, iş arayanı buluşturan etkin bir platform olacak Kariyer Panayırı, tüm şirketleri aynı mekânda bir araya getirdiği için katılımcılara büyük bir avantaj sağlamış olacak. Ziyaretçilerin, iş dışında staj başvurusu da yapmalarına da imkân tanınacak etkinlikte şirketler, bu alandaki ihtiyaçlarını ve stajyerlik başvurusu için aradıkları şartları da katılımcılarla paylaşacak.

SEMİNER TAKVİMİ YOĞUN
Panayırın ikinci kısmı olan seminer takvimi ise oldukça yoğun. İş ve kariyer konusunda alanının önde gelen isimlerinin yapacağı sunumlar iki güne yayılıyor. Profesyonel kariyerlerinde başarıyı yakalamış isimler, iş ve kariyer konusunda danışmanlık yapan uzmanlar, Türkiye'nin en önemli eğitim kuruluşlarının eğitmenleri gibi alanında uzman isim tarafından yapılacak bu sunumların amacı, katılımcıların doğru iş ve işverenle buluşmasını sağlamak.