kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Mahsun Kırmızıgül MÜYAP'a karşı!
MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
Ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül, MÜ-YAP Ödülleri'ni protesto etme kararı aldı. MÜ-YAP'ın açıkladığı albüm satış rakamlarının gerçek olmadığını savunan Kırmızıgül, "Bu rahatsızlığımı defalarca dile getirdim. Hiç kimse oralı olmadı" dedi..
MÜ-YAP tarafından dağıtılan ve müzik sektörünün en fazla ciddiye alınan ödüllerinden MÜ-YAP Ödülleri'ni, ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül protesto etme kararı aldı. 240 bin satan 'Dinle' albümüyle 'Platin Ödülü' almaya hak kazandığını söyleyen Kırmızıgül, buna rağmen törene katılmayacağını açıkladı. MÜ-YAP'a kızgın olduğunun altını çizen Kırmızıgül, kızgınlığını şu sözlerle dile getirdi:

Dürüst olun!
"MÜ-YAP'ın açıkladığı satış rakamlarını inandırıcı bulmuyorum. Çünkü açıklanan rakamlar kadar satış yok! Birçok albüm çok satmış gibi gösteriliyor ama öyle değil! Bu rahatsızlığımı defalarca MÜ- YAP'a ilettim. Hiç kimse oralı olmadı. Bu nedenle ben de törene gitmeyerek MÜ-YAP'ı protesto edeceğim. İstesem albümümün satışını çeşitli yollardan daha çok gösterip, Diamond Ödülü de alabilirdim. Ama ben dürüst davranıyorum. Herkesin de dürüst davranmasını bekliyorum." Ödül töreni önümüzdeki ay düzenlenecek.