kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Kamu çalışanları bedava konuşacak
Yeni Haber
Avea'nın tüm kamu çalışanları ve emeklileri için sunduğu yeni TümKamu tarifesine abone olanlar, Avea'nın kamu tarifelerindeki abonelerle ücretsiz konuşabilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Yenilikçi çözümleri ile rakiplerine kıyasla çok daha avantajlı koşulları müşterilerine sunan Avea, 3 milyona yaklaşan kamu çalışanı abonesiyle sektördeki liderliğini ve birinci tercih olma özelliğini sürdürüyor.Avea'nın tüm kamu çalışanları ve emeklileri için sunduğu yeni TümKamu tarifesine abone olanlar, Avea'nın kamu tarifelerindeki abonelerle ister 600 dakika, ister 1000 dakika ücretsiz konuşma imkanından faydalanabiliyorlar. Üstelik, Avea'nın TümKamu tarifesi aboneleri evi, işi ve Türkiye'deki diğer tüm cep telefonlarını en avantajlı fiyattan, yani 25 YKr'den arayabiliyorlar. Yeni tarifenin avantajlarından bir diğeri de kamu çalışanlarının TümKamu Tarifesinden dörder hat satın alabilmeleri... Böylece, TümKamu tarifesi sayesinde dilediklerince iletişim kurabilecek olan kamu çalışanı ve emeklileri yalnızca Avea hatlarını kullanarak, tüm GSM ihtiyaçlarını giderebilecekler.''

TümKamu tarifesi ile ilgili detaylı bilgiye Avea bayileri, www.avea.com.tr ve 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetlerinden ulaşılabiliyor.

(CHA)