kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Milenyum koleksiyonu polisin imajını baştan yarattı
Öner ÖNGÜN
Türk polisinin 162'nci yılı etkinlikleri kapsamında yepyeni kıyafetler tasarlayan ünlü modacı Faruk Saraç, modern çizimleriyle beğeni topladı. 'Milenyum Polisi' adlı defileye iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı..
Ünlü modacı Faruk Saraç'ın hazırladığı yeni polis kıyafetleri, önceki akşam Türk polisinin 162'nci yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen bir defile ile tanıtıldı. Avrupa standartlarının üzerinde olan yeni polis kıyafetlerinin hem yazlık hem de kışlık koleksiyonu tanıtıldı. Giysiler modern tasarımlarıyla büyük beğeni topladı. Çırağan Sarayı'nda 'Milenyum Polisi' adıyla gerçekleştirilen defilede; Çağla Şikel, Şebnem Schaeffer, Zeliha Çal, Tuğba Özay, Sinem Öztufan, Atilla Saral ve İsmet Özhan gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.

Ünlüler akın etti

Davete; iş, siyaset, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Başta Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve eşi, İstanbul Valisi Muammer Güler ve eşi, İstanbul Eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu ve eşi, İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ve eşi, İstanbul Eski Emniyet Müdürü Necdet Menzir ve eşi ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gecede hazır bulundu. Geceye katılan diğer isimler de şöyleydi: Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, Metin Akpınar, Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses, Petek Dinçöz, Nilgün Belgün, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey ve eşi, Erdoğan Demirören, Semra Özal.
Haberin fotoğrafları