kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Avşar'la aramızda bir elektrik kuşu var
Avşar'la aramızda bir elektrik kuşu var

Kadın Severse'de Hülya Avşar'ın kankası Ebru'yu ünlü popçu Deniz Arcak canlandırıyor. Arcak, "Hülya Avşar çok tatlı bir kadın. Aramızda güzel bir elektrik kuşu uçuyor" diyor.

Başrollerini Hülya Avşar ve Hüsnü Şenlendirici'- nin paylaştığı, atv'nin ilgi çeken yeni dizisi 'Kadın Severse'de bir isim dikkat çekiyor: Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Deniz Arcak... Dizide Hülya Avşar'ın canlandırdığı Deniz karakterinin yakın arkadaşı Ebru'yu oynayan Arcak, sempatik tavırları ve güler yüzüyle izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Müzik hayatında gösterdiği başarısını, bu diziyle de ekrana taşıyan Arcak, 1988'den bu yana profesyonel olarak çocuk tiyatrolarında rol alıyor. Hülya Avşar ile oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen sanatçı, "Hülya Avşar çok tatlı bir kadın. Güzel paslaşmalar oluyor aramızda. Hepimizin arasında güzel bir elektrik kuşu uçuyor." diyor.

*
Kadın Severse için teklif nasıl geldi? Benim Ay Yapım'da Ece Yörenç diye çok sevdiğim ve güvendiğim bir arkadaşım var. O bana böyle bir dizinin çekileceğini söyledi ve "düşünür müsün?" diye sordu. Beni harcamayacağından emin olduğum için sen 'eyvallah' diyorsan ben de derim dedim.

* Daha önce 'Koçum Benim' adlı dizide de görmüştük sizi, oyunculuk eğitiminiz var mı? 1988'den beri profesyonel olarak çocuk tiyatrolarında oynuyorum. İlk olarak Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin oditoryumunda 'Konstans Gölünden Atla Geçiş' adlı oyunda oynadım. Workshoplara katıldım.

* Rol seçerken oynayacağınız dizinin komedi ya da dram olması sizin için fark ediyor mu? Oyunculuğu çok seviyorum. Dramda da oynamak isterim komedide de. Ben kitap film tercihlerimde de psikolojik yönü olanları çok seviyorum. Komik olan şeylerde de çok eğleniyorum. Çocukluğumdan beri alt metin arayışı içindeyim, yargısız infaz yerine 'neden, nasıl olmuş?' diye sorgulamaktan hoşlanıyorum kitapları, filmleri, olayları...

* Hüsnü Şenlendirici'nin de ilk ekran denemesi, onun performansını nasıl buluyorsunuz? Çok tatlı, naif, kendini bozmamış... İşin sırrı samimiyet, onda bu fazlasıyla var.

ÖPÜŞEMEM UTANIRIM

* Dizide, Deniz karakterinin en yakın arkadaşısınız, korumacı bir yapınız da var. Gerçekte de böyle biri misiniz?
Öyleyim. Ailem bile arkadaşlarıma laf edemezdi çocukluğumdan beri, dişlerim uzardı. O kadar korumacı oluyorum ki kendimi unutuyorum. Kendim için yapmayacağım bir sürü şeyi arkadaşım söz konusu olduğu zaman gözüm kırpmadan yapabilirim.

* İleride bir sinema filminde oynamayı düşünür müsünüz? Evet düşünüyorum. Ama yapabileceklerim var, yapamayacaklarım var. Ben şimdi bir sinema filminde oynasam, bana 'öpüş, seviş' deseler, ben yapamam utanırım. Bu yüzden böyle hissederken nasıl oynarım onu bilemiyorum.

* Dizide iki Deniz var; biri ünlü olan, diğeri de halkın arasına karışan Demet. Ebru karakteri hangisini kendisine yakın hissediyor? Ebru'yu ben şöyle hayal ediyorum; haklının yanında duracak biri. Arkadaşını yaptığı şeyden dolayı yargılamayacağını, destek olacağını, az darbe alması için akıl vereceğini düşünüyorum. Ama senaryoda ileride ne olacağını bilmiyorum.

YENİ ALBÜM YAKINDA

* Biraz da müzikten bahsedelim, son albümünüz Kıpır Kıpır'ı 2004 yılında çıkarmıştınız. Yeni albüm gelecek mi?
Çok yetenekli bir arkadaşım var Kıvanç K.... Yeni albümümde onunla çalışacağız. Şu an İsmail Soyberk'le birlikte topluyoruz şarkıları. Fuat Ağabeyim (Fuat Güner) yine danışmanım olacak, süpervizörlüğünü yapacak albümün. Yakın dostum Ayça Şen ile de bir şarkımız var. Onu da albüme koymak istiyorum. Dinlemeye değer, ayağı yere sağlam basan bir şey olsun. Artık çocuk değiliz, denemeler yapmaya korkuyorum. Benim diyecek bir lafım var. Bu albümle onu söylemek istiyorum.

* Diyecek bir lafım var derken? 2007 Unesco tarafından Mevlana yılı ilan edildi. Değer verdiğim büyüklerim rubailerden bir takım gazelleri derleyebilirsin dedi. Bu albümde tasavvuf esintileri olabilir.

***

Hülya Avşar'la oynamak nasıl? Hülya avşar çok tatlı bir kadın. Güzel paslaşmalar oluyor aramızda. Güzel bir elektrik kuşu uçuyor hepimizin arasında. Hülya Avşar, Türkiye'- deki en popüler kadın. Ben onun çok hayırlı biri olduğunu düşünüyorum. O olmasa bu dizi olmazdı, dizinin omurgasını o oluşturuyor ve bir sürü insan onun sayesinde bir iş yapmış oluyor. Hatta birisi ona laf atsa bile, ordan prim yapıp ekstreye gidiyor.

ZEYNEP GÜLER - GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kimseyi bağlamaz, yapan insanı bağlar!
 Taklit ettiğim adamın ruhunu çekip alırım ben
 Bana hemen bir dizi bulun
 Avşar'la aramızda bir elektrik kuşu var
 Burcunuza göre 2007
ÖZAY ŞENDİR
Son yıllarımızı iyi geçirelim bari
Bugün 1 Ocak. Yeni...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Hadi gözünüz aydın!
Eğer bu satırları okuyorsanız, bir...
Annelik için büyük şans 14. gün
Annelik için büyük şans 14. gün
Kadınların doğurganlığının dorukta olduğu en ideal zaman yumurtlama...
Hayatınıza hareket katın
Hayatınıza hareket katın
Sağlıklı bir hayat tarzına sahip olabilmek için bilinçli...
Dünyanın dört bir yanına dağıldılar!
Dünyanın dört bir yanına dağıldılar!
Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan İstanbul'un elitlerinin,...
Ererez 33 yıllık eşinden boşanıyor
Ererez 33 yıllık eşinden boşanıyor
Bugüne kadar Yeşilçam sinemasında sayısız film çeken ünlü yönetmen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.