kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Burcunuza göre 2007
Burcunuza göre 2007

2007'nin ilk gününde bu yıl başınıza nelerin geleceğini öğrenmek istiyorsanız; işte size fırsat! Astrolog Filiz Özkol, yıldızların falına baktı ve sizler için 12 burcun bu yıl neler yaşayacağını yazdı.

KOÇ BURCU
21 Mart 21 Nisan
Bu yıl, Koçlar'a verimli bir şans tablosu sunuyor. Bazı zorluklarla karşılaşılsa da başarı oranları yüksek olacak. İlişkilerinde ise dostluk ön plana çıkacak.
* İŞTE NELER OLACAK: Bu yıl kariyer sizin için çok önemli. 17 Mart, 20 Mayıs ve 24 Haziran ile 7 Ağustos tarihleri maddi açıdan en parlak günleriniz olacak. 27 Temmuz ile 8 Eylül arasında yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz. 8 Eylül'den sonra kendinizi takdir edeceksiniz. Emek verdiğiniz işlerde size statü kazandıracak sözleşmeler yapacaksınız. Ani değişimlerin yaşanacağı dönemler sizi şaşırtmasın.
*
AŞK VE SOSYAL YAŞAM: Bu yıl ilginç aşklar sizi bekliyor. Özellikle bekar olanlar kendilerine uygun kişilerle flört edecek ve heyacanlı ilişkiler yaşayacak. Venüs, yaşadığınız sosyal hayatınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Yaz aylarında geçici aşklar söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişilere daha dikkatli yaklaşmalısınız. Aile hayatınızda çocuklarınıza karşı disiplinli bir tavır izlemelisiniz.
* SAĞLIK DURUMUNUZ: Dişleriniz, dizleriniz ve kemikleriniz bu yıl sizin için önemli olacak. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Disiplinli bir diyete ihtiyaç duyma ihtimaliniz yüksek. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemeli ve yeni bir beslenme düzeni oluşturmalısınız.

BOĞA BURCU
22 Nisan 21 Mayıs
Bu yıl hummalı bir çalışma içinde olacaksınız. Hırslı ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Aşk ilişkilerine ve eğlence dünyasına daha çok önem vereceksiniz.
* İŞTE NELER OLACAK: Para sizin için çok önemli olduğundan bu yıl daha fazla çalışmanız gerekecek. Yine de eşiniz ya da sevdiğiniz kişi sizden daha çok çalışarak hanenize gelir getirecek. Ev almak için avantajlarınızı doğru bir şekilde kullanacaksınız. Yaz ve sonbahar aylarında maddi anlamda kritik dönemler geçirebilirsiniz. Akıllı yatırımlar yapmaya özen göstereceksiniz.
* AŞK VE SOSYAL YAŞAM: Bu yıl seks açısından oldukça aktif günler geçireceksiniz. Cinsel istekleriniz her zamankinden fazla olacak. Birçok yeni arkadaş edineceksiniz. Hayli bilgili ve kendini aşmış kişilerle birlikte olacaksınız. Yanlış insanlarla karşılaştığınız zaman da mantığınızla sorunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.
* SAĞLIK DURUMUNUZ: Geçen yıl oldukça stresli günler geçirdiniz. Artık sağlığınız konusunda daha temkinli hareket edeceksiniz. Enerjinizi doğru kullanmalı ve kendinizi güçlendirmelisiniz. Tiroid ve karaciğerle ilgili kontrollerden geçmeniz yararlı olacaktır. 27 Temmuz- 8 Eylül arası ameliyat olmanız gerekebilir.

İKİZLER BURCU
22 Mayıs 21 Haziran
* İŞTE NELER OLACAK:
Maddi açıdan önemli bir değişiklik görünmüyor. Parasal konular sizin için fazla önem taşımayacak. Buna rağmen, kariyer evi sizi için önemli olacak. Heyecan verici işler peşinde koşacaksınız. Engeller karşısında güç gösterilerinde bulunacak, riskten kaçınmayacaksınız.
* AŞK DURUMU: Bu yıl gerçek bir aşka ve evliliğe iyice yaklaşacaksınız. Evli olanlar için daha da güzel günler gelecek ve enerjileri yükselecek. Bu yıl sizi romantizm bekliyor.
* SAĞLIK HALİ: Bu yıl sağlığınızla ilgili konulara önem vermelisiniz. Özellikle karaciğere dikkat! Yıl ortasına doğru bir detoks kürüne girmenizde yarar var. Bacaklarınızı dinlendirmeli ve varise karşı önlem almalısınız.

ASLAN BURCU
21 Temmuz 23 Ağustos

* İŞTE NELER OLACAK: Bu sene kritik günler geçirebilirsiniz. 3 Mart ve 11 Eylül dönemlerine dikkat edin. Bütçenizi akıllıca belirleyip, yatırımlarınızı ona göre yapmalısınız. 2 Eylül sonrası daha çok çalışmalısınız.
* AŞK DURUMU: Aşk hayatınız aktif, heyecanlı ve değişken olacak. Hayatınıza idelist kişiler girecek. 5 Haziran, 14 Temmuz, 9 Ağustos ve 8 Ekim tarihlerinde cazibeniz hayli yüksek!
* SAĞLIK HALİ: Son iki yıldır zor günler yaşadınız. Bu yıl sağlık konusunda kendinizi güçlü hissedecek ve her zamankinden çok daha bakımlı görüneceksiniz. 2 Eylül'den itibaren beslenmenize özen göstereceksiniz. Bu yıl sağlığınız sizin için aşk ve iş hayatınızdan önemli olacak.

TERAZİ BURCU
24 Eylül 23 Ekim
* İŞTE NELER OLACAK:
Bazı istikrarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ani iş değişimleri söz konusu olabilir. Para kazanmak için eğlenceli işler peşinde koşma hevesinden vazgeçeceksiniz.
* AŞK DURUMU: Bu yıl duygularınızı abartmadan yaşayacaksınız. İşyerinde tanışacağınız bir kişiyle yakınlaşma söz konusu olsa da bu durum uzun sürmeyecek. 2 Eylül'den sonra dostlarınıza karşı daha temkinli olacaksınız. Önemli kişilerle tanışma imkanı yakalayacaksınız.
* SAĞLIK HALİ: Sağlığınız bu yıl oldukça iyi görünüyor. Kendinize gösterdiğiniz özen sayesinde hastalıklara geçit vermeyeceksiniz. Fiziksel açıdan mükemmel de olsanız hayata gülümseyerek bakmayı öğrenmeniz gerekiyor.

YAY BURCU
23 Kasım 22 Aralık
* İŞTE NELER OLACAK:
Bu yıl evren, iş ve para konularında size çok yardım edecek. 2 Eylül'den sonra ciddi paralar kazanmaya başlayacaksınız. 11 Eylül'de kariyerinizde önemli bir değişim yaşanacak. Çok mutlu olacaksınız.
* AŞK DURUMU: Aşk hayatınız fazla hareketli olmayacak. Ancak kendinizi eğlenceden de mahrum etmeyeceksiniz. Özgürlük sınırlarınızı genişletecek ve kendi hayatınızı yaşamak isteyeceksiniz. Bekarlar ciddi ilişkiler kurmayacak.
* SAĞLIK HALİ: Sağlığınız olumlu gidecek. Zaman zaman stresli dönemler geçireceksiniz. Hayat tarzınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. 2 Eylül'den sonra kalbinize, bacaklarınıza ve böbreklerinize özen gösterin.

YENGEÇ BURCU
22 Haziran 22 Temmuz

* İŞTE NELER OLACAK: Müsrifçe para harcamaktan vazgeçecek ve tasarruf yapmayı öğreneceksiniz. Artık arzu ettiğiniz servete ulaşmanın planlarını yapmalısınız. Yıl boyunca her ay karşınıza maddi fırsatlar çıkacak.
* AŞK DURUMU: Bu yıl evrenden aşk konusunda fazla bir şey beklemeyin. Sakin yapınızı bozmadan olayları akışına bırakmayı denemelisiniz. 27 Temmuz ile 8 Eylül arasında ailevi sorunlar gündeme gelebilir. Bu süreçte ciddi kararlar almamaya özen gösterin.
* SAĞLIK HALİ: Öncelikle sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız. Ayrıca felsefi konularda kendinizi arındıracak çalışmalar içine gireceksiniz. Aşırıya kaçmayan bir cinsel yaşam size iyi gelecektir.

BAŞAK BURCU
23 Ağustos 23 Eylül
* İŞTE NELER OLACAK:
27 Temmuz ile 8 Eylül tarihlerinde maddi konularda karar verirken dikkatli olmalısınız. Mal alım satım konularına girmemelisiniz. Maddi konularda içinize doğan pek çok olay başınıza gelecek.
* AŞK DURUMU: Bu sene kurallar ve kısıtlamalar sizi ilgilendirmeyecek. Karşınıza çok fırsat çıkacak ama yanlış ilişkilere karşı uyanık olun. 3 Eylül iyi ilişki ya da evlilik için ideal gününüz olabilir.
* SAĞLIK HALİ: Bu yıl en fazla önem vermeniz gereken şey, enerjiniz olmalı! Endişenin sizi esir almasına izin vermeyin. Ayaklarınıza özen göstermeli; dar ve sıkı ayakkabılar giymekten kaçınmalısınız. Bu yıl kalbiniz de ilgi bekliyor. Şeker ve kolesterolü olanlar diyetlerine özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU
24 Ekim 22 Kasım
* İŞTE NELER OLACAK:
Zenginlik ve şans gezegeniniz Jüpiter yılın büyük bir kısmında para evinize bolluk vermeye devam edecek. Son 12 yılın en güzel maddi olanaklarına kavuşacaksınız. Mallarınızın değeri artacak ve iyi yatırımlar yapma imkanınız olacak.
* AŞK DURUMU: Maddi konular ve kariyer adına güzel gelişmeler yaşayacaksınız ama aynı durum aşk için geçerli olmayacak. Özgürlüğü seçecek ve yalnızlığı tercih edeceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkinizi yeniden gözden geçirecek ve acı da olsa bazılarını hayatınızdan çıkaracaksınız.
* SAĞLIK HALİ: Bu yıl sağlığınızda önemli bir sorun görünmüyor. Kalbinize her zamankinden daha fazla özen gösterirken, kolesterol seviyenizi gözden uzak tutmayın.

OĞLAK BURCU
23 Aralık 20 Ocak
* İŞTE NELER OLACAK:
Önsezileriniz parasal konularda kazançlı çıkmanıza yardımcı olacak. Kazanacağınız paralar, yaşama karşı daha sağlam durmanızı sağlayacak. Uzun vadeli çalışmaların alt yapılarını kuracaksınız.
* AŞK DURUMU: Bu yıl içinde bulunduğunuz durumdan oldukça mutlusunuz. İlişkinizde bazı iniş çıkışlar yaşamanıza rağmen, sizi çok fazla rahatsız eden bir durum olmayacak. Evliler ve bekarlar medeni durumlarını koruyacak. Bu yıl sosyal hayatınız ise çok ön planda olmayacak.
* SAĞLIK HALİ: Enerjinizi güçlü tuttuğunuz sürece, sizi üzecek durumlarla karşılaşmayacaksınız. Cinsel organlarınızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Kollarınıza ve akciğerlerinize özen göstermelisiniz.

KOVA BURCU
21 Ocak 19 Şubat
2007 sizin için olumlu değişimlere zemin hazırlayacak. Akılcı adımlar atacaksınız. Maddiyat ve romanitzme ağırlık vermek isteyeceksiniz. Sağlam ilişkiler kuracaksınız.
* İŞTE NELER OLACAK: Bu yıl maddi açıdan özgür tavırlar içinde olmak isteyeceksiniz. Bu da çok fazla çaba içinde olmanızı gerektirecek. Yıl içinde karşı karşıya geleceğiniz olaylarda, değişimin ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Kariyerinizle ilgili dalgalanmalar yaşasanız bile sonuç sizin lehinize olacak. Partnerinizin maddi olanaklarından faydalanacaksınız. Bütçenizdeki dengelere çok özen gösterin.
* AŞK VE SOSYAL YAŞAM: Aşk ve romantizm sizin için her zaman çok önemli. Bu sene ruhsal eşinizle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Karşınıza çıkacak kişilerin fiziki görünüşlerine aldırmadan, ruhsal yapılarına dikkat edin. Güneş; aşk gezegeniniz olduğu için yıl boyunca geçtiği evlerden size güçlü aşk etkileri verecek.
* SAĞLIK DURUMUNUZ: Bu sene sağlığınıza ilgili fazla sorun yaşamayacaksınız. Ancak sık sık ruhsal değişimler yaşayabilirsiniz. Stresin üzerinizde yarattığı etkileri bertaraf etmeyi öğreneceksiniz. Bu arada yakın çevreniz sizin değişkenliklerinize alışacaktır. Bu yıl midenize ve göğüslerinize özen göstermelisiniz.

Balık Burcu
20 Şubat 20 Mart
Duygusal değişimler yaşayacağınız bir yıla girdiniz. İlişkinizde yaşanacak bazı pürüzler sizi ciddi kararlar vermeye yönlendirebilir.
* İŞTE NELER OLACAK: Bu yıl paraya fazla önem vermeyeceksiniz. Kariyer evinizdeki yükselmeler sizi olumlu etkileyecek. Takdir görecek ve prestij kazanacaksınız. Disiplinli çalışmanın size sağladığı huzuru yaşayacaksınız. Ödüller kazanacaksınız. Para gezegeniniz Mars 15 Kasım'da geri hareketine başlayacak. Bu dönemde yatırımlar konusunda temkinli hareket etmeli; gelişmelere kayıtsız kalmamalısınız.
* AŞK VE SOSYAL YAŞAM: Bu yıl aşk hayatınız oldukça aktif. Sosyal yaşamınız hareketli, fakat evlilik ve aşk sizin için uzak olacak. 2 Eylül'den sonra, evli Balıklar için riskli bir dönem başlayacak. Beraberlikleri aşk üzerine kuruluysa; sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilecekler. Bekarlar ise bu sene özgürlüklerine çok önem verecek.
* SAĞLIK DURUMUNUZ: Sağlınız bu yıl hassas olacak. Özellikle iskelet sisteminiz ve kalbinizi bu yıl korumanız gerekecek. Kan tahlillerinizi yaptırmalı ve kolesterol seviyelerinizi düşürmelisiniz Artık enerjinizi doğru kullanmayı öğrenmeli ve dengeli bir beslenme programı uygulamalısınız.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kimseyi bağlamaz, yapan insanı bağlar!
 Taklit ettiğim adamın ruhunu çekip alırım ben
 Bana hemen bir dizi bulun
 Avşar'la aramızda bir elektrik kuşu var
 Burcunuza göre 2007
ÖZAY ŞENDİR
Son yıllarımızı iyi geçirelim bari
Bugün 1 Ocak. Yeni...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Hadi gözünüz aydın!
Eğer bu satırları okuyorsanız, bir...
Annelik için büyük şans 14. gün
Annelik için büyük şans 14. gün
Kadınların doğurganlığının dorukta olduğu en ideal zaman yumurtlama...
Hayatınıza hareket katın
Hayatınıza hareket katın
Sağlıklı bir hayat tarzına sahip olabilmek için bilinçli...
Dünyanın dört bir yanına dağıldılar!
Dünyanın dört bir yanına dağıldılar!
Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan İstanbul'un elitlerinin,...
Ererez 33 yıllık eşinden boşanıyor
Ererez 33 yıllık eşinden boşanıyor
Bugüne kadar Yeşilçam sinemasında sayısız film çeken ünlü yönetmen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.