kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mağazalardan sanal aleme yılbaşı alışverişi
Mağazalardan sanal aleme yılbaşı alışverişi

2007'ye merhaba demeye hazırlandığımız şu günlerde pek çoğumuzu alışveriş telaşı sarmış durumda... Herkesin aklını acaba 'akrabalarıma, arkadaşlarıma ne hediye alsam' sorusu kurcalıyor. Biz de sizin için çeşitli markaların hediye seçeneklerini bir araya topladık.

Süsleme atlanmamalı!
Yılbaşı akşamını ışıl ışıl bir evde karşılamak isteyenler, şimdiden rengarenk süsler bulmak için harekete geçti. Bauhaus'ta günün anlamına uygun Noel Baba ve kardan adamlarla süslü gaz lambaları, dekoratif mumlar ve rengarenk süslü lambalar bulmanız mümkün. Buradan yakınlarınıza hediye de alabilirsiniz.

Eğlenceli oyunlar
Binlerce mobilya ve ev aksesuvarını düşük fiyata sunmasıyla akıllarda yer eden IKEA yeni yıla hazır! Mağazada büyük küçük herkese hitap eden hediye alternatifleri, rengarenk süsler, mumlar, tombala gibi eğlenceli oyunlar ve yılbaşı ağaçları bulunuyor.

Sanatkar paketler
Divan, yeni yıl için özel tasarladığı farklı konseptlerdeki yılbaşı sepetlerine; Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Leonardo da Vinci, Paul Cezanne, Francisco Goya ve Salvador Dali gibi resim ve heykel sanatının dünyaca ünlü ustalarının isimlerini vermiş. Sepetlerin içinde çeşitli alkollü içecekler, çerezler ve çikolatalar bulunuyor. Sepetlerin fiyatları 325 ila 695 YTL arasında değişiyor.

'Cam işleri' dün açıldı

Yılbaşı ve bayram hediyesi telaşına düşenlere kulak veren Camekan, Galatasaray'daki Arkeopera Sanat Galerisi'nde dün 'Cam İşler' adlı bir sergi açtı. 24 Aralık'a kadar açık kalacak sergide vazodan şekerliğe kadar çeşit çeşit cam ürünler bulmak mümkün. Ayrıntılı bilgi için www.camekan. org'u tıklayabilirsiniz.

Tasarım objeler
Sevdiklerinizi şaşırtacak bir hediye arıyorsanız, istikamet dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin bulunduğu Haaz... Kanyon Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren mağazada; yılbaşı kartlarından, ilginç tasarımlı dijital saatlere ve çeşitli dekoratif aksesuvarlara kadar pek çok ürünü bir arada bulmanız mümkün.

Yüzde 15 indirim!
Arzum'da yılbaşına özel bir kampanya var! Buna göre, markanın çay ve kahve makinlerine yüzde 15'e kadar varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Çay ya da kahve tiryakisi dost- larınıza hediye almayı düşünüyorsanız bu kampanyayı incelemeden bir karara varmayın.

En kolay seçim
Bir türlü sevdiklerinize ne hediye alacağınızı bulamıyorsanız; kendi hediyelerinin seçimini onlara bırakmaya ne dersiniz... Cevabınız olumluysa, Evport'a uğrayıp, yakınlarınıza kendi belirleyeceğiniz limitte bir hediye kartı alabilirsiniz.

Otomobil sürprizi

Hediye almak için mağaza gezmeye vakti olmayanların imdadına 'www.hediyeet.com' yetişiyor. Sitede yılbaşı için çok özel bir hediye sandığı var! Sepetin en en önemli özelliği bir kişiye Mini Cooper marka otomobil kazandıracak olması.

Yumuşak havlular
Maisonette'in yeni koleksiyonunda yer alan Noel Baba ve kardan adamlı havlular yılbaşına özel olarak hazırlanmış. Yüzde yüz pamuktan oluşan ürünler, aynı zamanda çok iyi su çekiyor. 50x90 ve 46x76 cm ebatlarındaki havluların kırmızı ve yeşil renkleri de var.

Tak sepeti koluna!

Mesken, yılbaşı için göze ve damağa hitap eden setler hazırlamış. Markanın 'La Notte' ve 'Dolce' gibi çeşitli setleri var. Sepet ve deri kutularda sunulan bu setlerin içinde; çikolata, organik zeytinyağı, badem şekeri, meyve şurubu ve füme peyniri gibi lezzetler bulunuyor.

Her zevke göre!
Koleksiyon, yılbaşı obje alışverişlerinde 'hediyeniz eve teslim' hizmeti, hediye kazanma imkanı ve özel ödeme seçenekleri gibi ayrıcalıklar sunuyor. Farklı tasarımcıların ürünlerini bir araya toplayan mağazada dekoratif objeler ve mutfak eşyaları gibi ürünler var.

Solaklara özel cezve
Hisar, solakların imdadına yetişiyor! Eğer solak bir yakınınıza hediye almayı planlıyorsanız, markanın sol elini kullananlara özel hazırladığı Rio model cezve setlerini görmenizde fayda var. Ürünün siyah, mavi ve bordo saplı renk alternatifleri de bulunuyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Yüksek tirajlıyı ciddiye almak zorundayım!
 Tanınmak için pop müzik yapmam gerek!
 Mağazalardan sanal aleme yılbaşı alışverişi
 Klibi için tek gecelik aşk yaşadı!
 Babam Selçuk'la ilişkisini istemedi
 Bülent Ersoy'un ateşi Gencebay'ı terletti!
 'Ahmet Kaya yaşıyor' efsanesiyle tanıtım
 Türkiye'de bir ilk: DJ'ler Derneği
 Kocasına hiç muhtaç değil
 Evlenmeden olmaz!
 Kafasını maç izleyerek dağıtıyor
 Kylie memleketini coşturdu
 David sigortalandı
 Tarikat söylentileri canlarını sıktı
 En yeni albümler
 Halk ne diyor?
RAHŞAN GÜLŞAN
Ferrari'yi satan ama devretmeyi unutan bilge!
Eğer...
ÖZAY ŞENDİR
Bir imza çözmeyecek
Konu çok sıkıcı biliyorum ama bir...
SEDA KAYA GÜLER
Kadınların bunalıma girme hakkı yok mu?
Zamanında Mecnun...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Lor baklavası
Unun ortasını açıp...
Susma! Sustukça seks sorunun büyür!
Susma! Sustukça seks sorunun büyür!
Partneri sertleşme sorunu yaşadığında doktora götürebileceğini...
Göze ilk yardımı doğru yapın
Göze ilk yardımı doğru yapın
Göz yaralanmalarında uygun olmayan ilk müdahale, körlüğe neden...
Hayalindeki villaya 20 milyon $ verecek
Hayalindeki villaya 20 milyon $ verecek
Şehirden uzak olduğu için Polonezköy'deki villasından sıkılan Tarkan,...
Moral depoladı...
Moral depoladı...
Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer 1 Eylül'de Bodrum'da tüplü dalış...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.