kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Oryantal Star' yeniden zirveye oynayacak
'Oryantal Star' yeniden zirveye oynayacak
Bu kez finalist olmayı başardılar

'Oryantal Star' yeniden zirveye oynayacak

atv'nin ilk sezonuyla fırtına gibi esen yarışması 'Oryantal Star' bu akşamdan itibaren yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Ebru Akel'in sunduğu yarışmada birbirinden iddialı 11 finalist Türkiye'nin yeni oryantal starı olmak için yarışacak.

İlk sezonuyla reyting rekorları kıran 'Oryantal Star' adlı yarışma bu gece ikinci sezonunun ilk bölümüyle ekrana gelecek. Saat 22.15'te başlayacak olan atv'nin iddialı programının sunuculuğunu ilk sezonda olduğu gibi yine Ebru Akel yapacak. Yardımcı sunuculuğunu Jess Molho'nun üstlendiği programda jüri koltuğunda ise yine Tanyeli ve Kibariye oturacak. Bu kez onlara Aydın'ın yerine sürpriz bir isim eşlik edecek. Yapımcılığını dünyaca ünlü yapım şirketi Fremantle Media'nın, yönetmenliğini ise Taner Ercan'ın üstlendiği yarışmada Almanya, Antalya, İstanbul ve İzmir'de yapılan elemeler sonucunda yüzlerce kişi arasından seçilen 11 finalist yarışacak. İşte Türkiye'nin yeni oryantal starı olmak için hünerlerini sergileyecek olan adaylar...

PINAR ÇETİN
Dokuz yıllık dansöz
Mavi kıyafetle yarışacak olan Pınar Çetin dokuz yıldır profesyonel oryantal olarak çalışıyor. Çetin, "Bu yarışmanın sonunda mesleğimde daha prestijli bir noktaya erişeceğime inanıyorum" diyor.

GAMZE PALABIYIK
Olga'ya benzetiliyor
Mimar Sinan Üniversitesi'nde öğrenci olan Gamze fiziği ve tavırlarıyla bir önceki 'Oryantal Star'ın Rus yarışmacısı Olga'ya benzetiliyor. 21 yaşındaki Palabıyık yarışmada başarılı olacağına inanıyor.

DENİZ DÖNEN
Hepimize yarayacak
27 yaşındaki Deniz Dönen'in dokuz yaşında bir oğlu var. Yarışmaya katılmadan önce pazarlama temsilcisi olarak çalışan Dönen, "Yarışmayı kazanamasak da buradan çıkan herkesin ileride iyi bir oryantal olacağına inanıyorum" diyor.

GÖKÇEN DAMLA KOÇ
Almanya'dan katılıyor
Ailesiyle birlikte Frankfurt'ta yaşayan ve yarışma için ticaret lisesindeki eğitimini donduran Koç, çocukluğundan beri dans ettiğini ve Almanya'da birçok festivale katıldığını söylüyor.

ÖZLEM SAVAŞ
Öğretmen
Bilgisayar programcılığı mezunu olan Özlem Savaş, bir lisede bilgisayar programcılığı öğretmenliği yapıyor. Savaş, yarışmanın iddialı isimlerinden biri olacağını ve son ana kadar yarışmada kalacağını söylüyor.

NİLAY ŞİŞLİOĞLU
Bir kulüpte dansçı
Yarışmada beyaz kıyafetle yarışacak olan Nilay Şişlioğlu iki yıldır Marmaris'teki bir kulüpte dans ediyor. 19 yaşındaki yarışmacı, "Bu yarışma benim için çok büyük bir hedef ve ben bu hedefe ulaşacağım" diye konuşuyor.

DERYA TANIK
Kendine güveniyor
Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Derya Tanık yarışmada kırmızı kostümüyle yarışacak. Promosyon ve pazarlama ile uğraşan Tanık, "Profesyonel olmasam da iyi dans ettiğime inanıyorum. Kısa zamanda kendimi göstereceğim" diyor.

GÜL ÖZTEKİN
En komik aday
Elemelerde jüriyi en çok güldüren adaylar arasında yer alan Gül Öztekin, yarışmada lila rengi bir kıyafetle yarışacak. Muğla'da ailesiyle birlikte yaşayan 29 yaşındaki yarışmacının bir kızı var. Öztekin, "Yarışmacı arkadaylarımla birlikte oryantalin diğer dans türlerinden farkını izleyicilere göstereceğiz" diyor.

AYSEL YILDIZOĞLU
Fotomodellik yapıyor
İstanbul'da yaşayan Aysel Yıldızoğlu henüz 18 yaşında ve liseye gidiyor. Yarışmadan önce öğrenciliğin yanı sıra fotomodellik de yapan genç kız, iddiasını "Buraya Türkiye'nin yeni oryantal starı olmak için geldim" sözleriyle ortaya koyuyor.

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bir zamanlar onlar da 18'di
 Moda olmadığım için demode de olmam
 "İçkiden kurtul çünkü hamileyim!"
 Türkiye'de evimde gibiyim
 'Leylek gibi kız seçtin' diyorlar ama biz zaten leylek...
 'Oryantal Star' yeniden zirveye oynayacak
 Çocuklar bu kitaplarla çıtır çıtır felsefe yapıyor
 "Mideme kelepçe taktırmadım"
 Takılarınız da modaya uysun
 Nişantaşı'na sanat geldi!
 Beckham'ın bakım tercihi
 Buzdolabını karbonatla temizleyin
 Ben her gece bulutların üzerinde uyuyorum!
HAKAN & UTKU
Ne çok hokkabazlık yapmış meğer
Cem Yılmaz'ın...
AYŞE TÜTER
Biberiyeli hindi
Bir çorba kaşığı biberiye ve unu...
ELVAN DEMİRKAN
Kurallara uymamak Türkler'in genlerinde var...
Magazin sevmem polemik istemem
Magazin sevmem polemik istemem
Genç kızların sevgilisi Keremcem "Kimsenin üzerine basarak yükselen...
Köy ekmekli kahvaltı keyfi
Köy ekmekli kahvaltı keyfi
'Adem'in Trenleri' filminin ardından 'Ezo Gelin' dizisi için...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.