kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İkizler ve Terazi Yay'ı mutlu eder
İkizler ve Terazi Yay'ı mutlu eder
İyi yönleriniz
Kötü yönleriniz

İkizler ve Terazi Yay'ı mutlu eder

Güçlü sezgileri ve özgürlük duygusuyla tanınan Yay Burcu insanları, ruhsal uyum ve dengeyi sağlamakta zorluk çekmez. İkizler onları eğlendirirken, Aslan enerji verir. Terazi'yle ilişkileri ise çok dengelidir.

Siz Yaylar, bağlılık duygularınızı geliştirmeyi öğrenmeli ve geçmişteki dağınıklığınızın nedenleri üzerinde durmalısınız. İki taraflı düşünmekten kendinizi alamazsınız. Kendinizi hiçbir şeye veremediğiniz için de, geçmiş yaşam sizin için çok da önemli değildir. İstediğiniz tek şey, kendiniz olmak ve başkalarıyla bütünleşmektir. Çevrenizdeki herkesin, sizinle aynı fikirde olmasını, herkesin bakış açısının sizinle aynı olmasını istersiniz. Başkalarını anlama yeteneğini kullanarak, onların fikirlerini değiştirerek, kendinizle aynı düşünceleri paylaşmayı sağlamak istersiniz.

SEZGİLERİNİZ GÜÇLÜ
Bir Yay olarak kendi gerçeğinizi söylerken, uygun olmayan arkadaşlarınız geriye çekilir ve size uygun yeni insanlar çevrenizde belirir. Sezgisel ve psişik yeteneğiniz çok güçlüdür. Başkalarının ruh halini anlama konusunda doğuştan yeteneklisiniz. Siz sezgisel olarak gördüğünüz gerçekleri, doğal iletişim becerisi ile birleştirerek, herkesin kazançlı çıktığı durumlar yaratırsınız. Sıradan konularla ilgilendiğiniz zaman son derece huzursuz ve beklenmedik incinme duyguları yaşarsınız.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ
Hedefleriniz yüksek olduğu zaman, gerçeklerle daha iyi iletişim kurarsınız. Karar verme zorlukları yaşarsınız. Çünkü olayların her iki yüzünü de rahat gördüğünüz için, kafanız sürekli karışır. Hareketi çok seviyorsunuz. Çevrenize bağımlı olarak yaşadığınız zaman, sinirli ve huzursuz oluyorsunuz. Programsız hareket etmeye bayılırsınız. Çünkü böyle zamanlarda dünyayı kucaklıyormuş hissine kapılır, evrenle bütünleşirsiniz. Yaşamınızda en önemli şey, eğitim ve öğretimdir.

AŞKTAN KAÇILMAZ
Sevgili Yaylar, siz dışa dönük ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. Uzun süreli hedefler seçer ve bunları gerçekleştirmek için uğraşırsınız. Kendinize özgü felsefenize ve partnerinize oldukça ilginç gelen tarzınıza, alışmak çok zordur. Hızlı hareket ederek romantik bir gecenin sonunda kendinizi onun kollarında bulabilirsiniz. Seçtiğiniz kişi bir Yay ise onun asla sıradan olmayacağından emin olabilirsiniz. O da sizin gibi sıcakkanlı ve cesurdur.

İKİZLER'LE EĞLENCE
İkizler gerçeği aramak, tamamen özgür olmak ve serüvenler yaşamak için bu dünyaya gelmiştir. İçlerinden geldiği gibi hareket ederler ve tıpkı sizin gibi spontane davranmak ve hep haklı çıkmayı arzularlar. Sizin özgür bir ruh olmanızı benimser ve sizinle olmaktan mutluluk duyarlar. Ne pahasına olsun bu ilişkide her şey çok farklıdır. Her ikiniz de yaşamınızı, kaybetmekten korktuğunuz bireyselliğinizi korumak için savaşmakla geçirirsiniz. Siz Yay, üretkenliğinizi ve sezgisel yeteneğinizin çoğu kez onaylanmasını bekler ve kararsızlık ve sabırsızlığınızı haklı çıkarmak için İkizler'den yardım alabilirsiniz. Şaşılacak derecede çok yönlü olan bu birliktelikte 'değişim' yaşam felsefesidir. Siz her yönüyle eğlenceli ve mutlu bir kişisiniz. Birbirlerinizin özgürlüğüne karışmadığınız için, ilişkiniz uzun ömürlüdür. Yaşamınız oldukça keyifli geçecek. Size mutluluklar dilemekten başka söyleyecek sözümüz yok

ASLAN İLE ENERJİ
Enerji dolu bir beraberlik. Her an patlamaya hazırlanan bir duygu yumağı. Yay'ın sabırsızlığı, Aslan'ı çileden çıkarsa da, tutku dolu bir aşkı paylaşırlar. Aslanlar'ın gerçekten istedikleri şey sevgi görmektir. Başkalarının sevecen enerjisini hissetmeye doymak bilmez bir ihtiyaç duyarlar. Siz bir Yay olarak onlara istedikleri evrensel sevgiyi sunarsınız. Çünkü Aslanlar, bu yaşam sevgisine endekslenmiş kişilerdir. Sizinle birlikte inanılmaz bir yüksek bir frekans tuttururlar. Her ikinizin de neşeli günlerinizde keyfinize diyecek yoktur. Her ikiniz de yaşamı zevkli kılabilmek için, önünüze çıkan fırsatları kaçırmazsınız. Bu ilişkinin tek olumsuz yönü; öfkenizin doruğunda olduğunuz günlerde, telafisi mümkün olmayan hatalar yapabilme riskleridir. Kendinizi frenlemeyi öğrenmelisiniz.

TERAZİ İLE DENGE
Teraziler geçmiş yaşamlarında kazandıkları kendilerine güveni, artık başkalarına gösterecek, bu yaşamda birlikteliği öğrenecek ve eski günlerinden kalma 'önce ben' düşüncesinden uzaklaşacaklardır. Yeniden yapılanmaları zaman alabilir. Evlilik, ortaklık ve diğer tüm ilişkilerinde dengeyi bulmak zorundadırlar. Derin ve ürpertici dostluklar kuramazlar. Fakat arkadaşlık duygularını yaşamadıkları zaman da yalnızlık duygusuna kapılırlar. Bu beraberlik her şeyiyle hoş bir ilişkidir. Aşkın başlangıcı önemli değildir. Sadece başlamış olması bile doğruluğunu kanıtlar. Cana yakın siz Yaylar, esprili zekanızla Terazi'yi bir anda büyülersiniz. Dengeli yapısıyla ünlü Terazi de, her zaman özgürce bir aşkın hayalini kurmuştur. Siz ona bu olanakları fazlasıyla sunarsınız. Fakat, en özel duyguları paylaştığınız anlarda bile bu beraberlik için tehlike vardır ve bu ilişkiye her zaman farklı bir renk katarsınız. Mantık çerçevesinde, her ikiniz de ayrılıklara her zaman hazırsınız. Evrenin bu zevkli yolculuğunda, özel yol arkadaşlığınız oldukça zevkli geçecektir.

YARIN: OĞLAK BURCU

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 En iyi meslek dizi oyunculuğu
 Önce kendi insanımı güldürmek isterim
 Çekerim ama argo kelimeler olmayacak
 'Canlı Canlı Buse' dört yıl sonra star olacak
 'Kestane Karası' ve Aktel okurla buluştu
 Kurdele nakışıyla evinize renk katın
 Resim tuvalden duvara taşındı
 Kataloglarla Mudo avucunuzun içinde
 Parkeler gıcır gıcır
 Yaz partileri için
 Doğanın desenleri
 Hem sadık dost hem yakın koruma
 Kibarca reddetmek!
 Zirvede ancak bir yıl kaldılar
 Kırmızı Diana Kırmızı Diana
 Çıplaklıkta ısrar etmiş
 E.T.'nin devamını istiyor
RAHŞAN GÜLŞAN
'O' gün Bebek'te Demet Akalın'laydım
Eski sevgilisinin...
HAKAN & UTKU
Unhappy birthday to youuuu
Fenerbahçe bu ülkede hiçbir...
AYŞE TÜTER
Yanya köftesi
Kıyma ve diğer bütün malzemeleri...
'Her kist kanser demek değil belirtiler iyi değerlendiril-meli'
'Her kist kanser demek değil belirtiler iyi değerlendiril-meli'
Kadınların korkulu rüyası olan meme kanseri herkesi tehdit etse de,...
'Öncelikle özgüven sorunu çözülmeli'
'Öncelikle özgüven sorunu çözülmeli'
Toplumsal baskılar ya da psikolojik nedenlerle ortaya çıkan cinsel...
Tesadüfün böylesi!
Tesadüfün böylesi!
İkinci bebeğine hamile olan Yosun Reza, tatil için bir...
Tatlıcı zodyakla şov yaptı, Çapa tişörtüyle sürpriz!
Tatlıcı zodyakla şov yaptı, Çapa tişörtüyle sürpriz!
Şentürk'ten Evren Paşa'ya doğum günü repertuvarı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.