kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Seksi kadın rolleri ondan sorulur
Seksi kadın rolleri ondan sorulur

Biri Bizi Gözetliyor yarışmasıyla ünlenen Belma İnce, atv'nin sevilen dizisi Saklambaç'ta bir hayat kadınını canlandırıyor. Saklambaç'ın yanı sıra Kadın İsterse, Melekler Adası, Kınalı Kar gibi dizilerde de seksi kadın tiplerini canlandıran İnce, bu rollerin aranan oyuncusu oldu.

Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında aldığı birincilikle adından söz ettiren Belma İnce, oyunculukta oldukça iddialı. İstanbul'a oyuncu olmak için gelen ve yarışma sonrası televizyon dizilerinde oynamaya başlayan İnce'ye, genellikle seksi kadın rolleri teklif ediliyor. Saklambaç dizisinde hayat kadını Arzu'yu canlandıran İnce, önce kendisine bir bölüm yazılmasına rağmen iyi oyunculuğundan dolayı diziye dahil olduğunu söylüyor. İzmir doğumlu olan Belma İnce. İzmir'in yerel kanallarında sunuculuk yaparak başlamış. Oyunculuğa hazırlık amacıyla üç yıl şan eğitimi alan ve 2002 yılında İzmir'den İstanbul'a gelen İnce, iki yıl Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almış ve yarışmalarda hosteslik yapmış. 2003 yılında Biri Bizi Gözetliyor yarışmasına katılan İnce, fiziği ve oyunculuk yeteneği ile ilgi çekti. Yarışmanın 72. gününde elendi. Ancak yarışmanın yaz versiyonunda birinci oldu. Birincilik ödülleri arasındaki ev, araba ve yüklü miktarda para alabilecekken o yapımcılardan, TV kanallarında sunuculuk yapabilmek için bir başarı sertifikası istedi. 2004 yılında Yağmur Ajans yapımı 'Taş Kalpli' adlı televizyon filminde rol alarak oyunculuğa adım atan Belma İce daha sonra 'Kınalı Kar' ve 'Melekler Adası'nda çeşitli roller aldı. Birol Güven'le 'Kahkaha Show' programında oyunculuk ve sunuculuk yapan İnce ayrıca Number 1 Tv'de bir gece programı sundu.

HAYATIM DEĞİŞTİ
Saklambaç dizisinde rol almasının oyunculuğunu geliştirdiğini söyleyen Belma İnce, Yıldız Kenter, Sibel Can ve Talat Bulut gibi oyuncularla aynı seti paylaşmanın, hayallerinin gerçekleşmesi olduğunu söylüyor. "Saklambaç dizisi beni çok geliştirdi. Arzu adlı bir hayat kadınını canlandırıyorum. Bence dizideki en zor rollerden biri. Ama bu dizide oynamanın en büyük artısı Yıldız Kenter'le çalışmak onunla aynı sette olmak, herkes için büyük bir onur. Sibel Can'ı yıllardır popülerliğini kaybetmemiş olmasından dolayı çok takdir ediyorum. Talat Bulut ise bana göre Türkiye'nin en güçlü erkek oyuncularından biri."

ARZU İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM
Belma İnce, Arzu rolü için ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiğini şöyle anlatıyor: "Arzu'yu oynarken başta çok zorlandım ama zaman geçtikçe arkadaşlarımın da yardımıyla role alıştım. Rolü aldıktan hemen sonra diksiyon derslerine başladım ve iki kat fazla film izledim" İnce, hep seksi kadın rolleriyle seyircinin karşısına çıkmasını şöyle yorumluyor: "Bu tip roller aslında oynanması en zor roller ve bunları birinin oynaması gerekiyor. Bu rolleri kabul edecek cesarette oyuncu yok. Fiziğim güzel ve medeni cesaretim çok yüksek." Devlet Tiyatroları'nın gelecek sezonki oyunlarında görev alacağını belirten İnce, ayrıca Osmanlı tarihini anlatan bir komedi dizisinde de rol alacak.

Cenk ERTEKİN / Haber Merkezi

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 10 parmağında 10 marifet
 Yeni moda: Film turizmi
 İstanbul Müzik Festivali ile müzik dolu yaz akşamları
 İstanbul'da Akordeon Günleri başlıyor
 Kavganın da bir usulü var!
 Şampiyon biraderler
 Klasik müzik seven nesiller yetişecek
 Daha fazla yaratıcılık
 Sağlıklı bir yaşam için koşun
GÜLSE BİRSEL
Fıkralar öldü mü?
Bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk...
AYŞE TÜTER
Zencefilli balık
Balıkları yağlanmış bir tavada her iki...
Tüp bebekte başarı yüzde 70'e çıkabilir
Tüp bebekte başarı yüzde 70'e çıkabilir
Tüp bebek ve mikroenjeksiyon yöntemlerinde eve bebekle dönme şansının...
Tatminsizlik had safhada
Tatminsizlik had safhada
Filmleri gişe rekorları kıran pek çok oyuncu, şımarıklıkta sınır...
Senaryoyu iyi okumayıp başrolleri kaptırdılar
Senaryoyu iyi okumayıp başrolleri kaptırdılar
Onlar oynamayı reddettikleri roller için sonradan pişman olan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.